Tatuointi Hoito Ohje

Vahvistusaika tulee varata 2kk sisään tatuoinnin ottamisesta ja se edellyttää, että käyt näyttämässä tatuointia tai lähetät siitä hyvälaatuisen kuvan jotta näemme, onko vahvistukselle tarvetta. Seitsemän vuorokauden päästä voit rasvata tatuointia esim kookosrasvalla tai -öljyllä muutaman kerran päivässä reilun viikon ajan, mieluummin vähemmän rasvaa kuin liikaa. Älä ylirasvaa tatuointi hoito ohje Huuhtele tatuointia haalealla vedellä muutaman minuutin ajan. Mitä pienempi ja ohuempi, sitä parempi.

Hoito-ohjeistot

Edistyneet asetukset Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Pese tatuointi lämpimällä vedellä tatuointi hoito ohje miedolla saippualla. Tatuointi paranee lopulliseen muotoonsa noin kuukaudessa, joista kaksi ensimmäistä viikkoa ovat tärkeimmät tatuointia hoidettaessa. Auringon ottamista on hyvä välttää pari kuukautta. Ei saunaa, uimista, aurinkoa, liottamista tai kovaa treeniä kahteen viikkoon. Painele tatuointi kuivaksi.

tatuointi hoito ohje

TATUOINNIN HOITO-Ohjeistot

Mitä pienempi ja ohuempi, sitä parempi. Seitsemän vuorokauden päästä voit rasvata tatuointia esim kookosrasvalla tai -öljyllä muutaman kerran päivässä reilun viikon ajan, mieluummin vähemmän rasvaa kuin liikaa. Jos kalvon alle on kertynyt paljon kudosnestettä kannattaa kalvo vaihtaa uuteen tai ottaa tavallinen kelmu käyttöön. Jos tatuointia ei hoideta oikein hoito-ohjeiden mukaan se voi tulehtua tai muuten vaurioitua. Eli pois vaan. Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden sekä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

scania p car transporter ets2

Tatuoinnin hoito-ohjeistot | Putka Tattoo & Pierc

Kalvon alla tatuointi paranee nopeammin ja hoito on vaivatonta- riittää että annat kalvon olla rauhassa. Hyväksy vain tarpeelliset Hyväksy kaikki. Pidä tatuointi puhtaana! Kun tatuointi on valmis se puhdistetaan, rasvataan ja suojataan kelmulla tai haavakalvolla. Älä missään nimessä nopeuta tai edesauta ruven irtoamista nyppimällä, raapimalla, liottamalla tai hieromalla, ettei tatuoinista lähde tatuointi hoito ohje väriä. Se on rupi, mikä tatuointiin tulee lähes aina. Teema: Avant tehnyt Kaira.

Hoito | Kinky Mouse Tattoo |

Tatuoinnin vaurioituminen paranemisvaiheessa saattaa aiheuttaa kuvan vääristymisen tai värien haalistumista. Käytä puhtaita vaatteita. Mustelma tulee helpoiten alueelle, jossa iho on ohutta, esim. Ensimmäiseksi yöksi voit laittaa tatuoinnin päälle kelmun. Vältä raskasta liikuntaa ja hikoilua tatuoinnin parantuessa. Jos rupea repii irti, kuvakin vaurioituu. Älä missään tapauksessa raavi!