Tatuoinnin Hoitoohjeet

Kovan osuman saadessaan tatuointi voi kärsiä rajusti. Tällöin tatuointi ei enää punoita, Object Linking and Embedding arka ja rupi on poissa. Lämmin vesi tai keittosuolahaude toimivat tässä hyvin lävistyksen puhdistajina. Kun olet löytänyt artistin, voitte keskustella hänen kanssaan tatuoinnista, millaisen siitä haluatte tai voitte myös tatuoinnin hoitoohjeet malleja, joista voimme suunnitella sinulle juuret oikeanlaisen tatuoinnin. Tatuointi on yleensä parantunut kokonaan noin kuukauden kuluttua. Tatuointiaan parantelevan on myös syytä välttää uimista tatuoinnin hoitoohjeet saunomista, sillä liottaminen kerryttää bakteereja haavaan. Pese, kuivaa ja rasvaa tatuointisi paksusti ennen kelmun laittamista.

Tatuoinnin hoito-ohjeistot

Älä hankaa. Kaipaako kuva lisää väritystä tai ääriviivojen vahvistusta? Iho kutisee paljon parantumisprosessin aikana, mutta sitä ei saa raapia tai repiä. Ota herätessäsi kelmu pois ja pese tatuointi huolellisesti, kevyesti hieroen ja mielellään mietoa hajustamatonta saippuaa käyttäen. Koskettele tuoretta tatuointia vain puhtain sormin. Tatuointi on avohaava joka saattaa tulehtua mikäli siihen tatuoinnin hoitoohjeet bakteereita. Siirry sivuston hakuun.

tatuoinnin hoitoohjeet

Tatuoinnin hoito

Kunnialla kestetty neulakäsittely takana ja iholla uusi, hartaudella valittu kuva — mikäs sen kivempaa! Katso galleriaani tästä. Olemme rentoa sakkia ja haluamme, että sinulla on miellyttävä olo ensimmäistä tatuointia ottaessasi. Uutta tatuointia tulee suojella suoralta auringonvalolta ja solariumia täytyy välttää vähintään puolen vuoden ajan; Uusiutuva iho on ohutta ja palaa tatuoinnin kohdalta herkästi. Lue 10 vinkkiä, joilla parta pysyy siistinä ja komeana!

villa stella santorini

HOITO-OHJE ⋆ La Muerte Ink

Tarvittaessa suojaa tatuointi rasvalla ja kelmulla. Suihkussa voi ja kannattaa käydä normaalisti. Ruven mukana irtoaa tatuointimustetta, joten kuva haalistuu ja tatuoinnin hoitoohjeet. Kookosrasva tai muut luonnonöljyt voivat sopia myös rasvaukseen. Kuumavesipesu pehmentää ihoasi ja avaa ihohuokoset joten rasvaus kuumavesipesun jälkeen on tehokkaampaa. Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää, ota yhteys hoitajaan tatuoinnin hoitoohjeet teki pigmentointisi. During first days, there may appear some burning sensation and stinging ect.

Hoito | Kinky Mouse Tattoo |

Myös lääkärikäynti saattaa olla tarpeen. Jos tatuointi tulehtuu, saatat tarvita antibioottikuurin. Tatuointi kuoriutuu ja tämän jälkeen iho voi näyttää kiiltävältä ja haalealta. Kuopio Puijonkatu 37 Kuopio Pidä tatuointi puhtaana. Seuraavat 2 viikkoa: Pese tatuointi aamuin sekä illoin, tai tarvittaessa useammin. Noin päivän kuluttua tatuoinnin otosta iho alkaa uudistumaan ja kuollut, rikottu ihosolukko kuoriutuu paranevan uuden ihon päältä pois.