Tarratulostin Leikkuri

Towa- etiketinirroituslaitteella nopeutat valmiiksipainetun etiketin kiinnittämistä. Uusi ja ennennäkemätön Zebra tarratulostin. Käyttöoppaat Lataa uusimmat käyttöohjeet Brother-laitteellesi. Sarjan mallit on kehitetty vaativaa ja monipuolista grafiikka- CAD- ja GIS-sovelluskäyttöä tarratulostin leikkuri suunnittelussa, kaupallisessa tulostuksessa, kopiointiliikkeissä, arkkitehtuurissa, rakennustoiminnassa, koneenrakennuksessa, vähittäismyynnissä ja opetuksessa. Korisi on tyhjä.

Tarratulostimet

Laitteessa on leikkuri, joten tarrat leikkautuvat aina siististi. Toimitukseen sisältyy helppokäyttöinen, suomenkielinen GoLabel tarratulostusohjelma. Saatavilla viidessä eri tarraleveydessä Tarraa on saatavilla seuraavissa leveyksissä: 9 mm, 12 mm, 19 mm, 25 mm ja 50 mm. Zebra Tarratulostin leikkuri soveltuu teollisuuskäyttöön ja on luotettava ja nopea tarratulostin. Helppokäyttöinen ja kestävä.

tarratulostin leikkuri

Tutustu myös

Rated 5 out of 5 by Ancla from Super Druck! Zebra suoralämpötarratulostin verkkokortilla. Toimitukseen sisältyy helppokäyttöinen, suomenkielinen GoLabel tarratulostusohjelma. Kompaktin kokoinen Zebra suoralämpötulostin sairaala- ja laboratorioympäristöön. Leitz Icon tulostaa uskomattoman nopeasti, jopa osoitetarraa minuutissa. Leitz Icon -ohjelmistossa on yksinkertainen ja looginen käyttöliittymä Tunnisteiden valintaruutu Tarranvalintaikkuna luettelee käytettävissä olevat tarrat luokkiin.

philips 7800 75

BBP37 tarratulostin/-leikkuri –

Musteeton tarratulostus tekee siistiä jälkeä ja sopii erinomaisesti askartelutapahtumiin. Tulostustarkkuuksia on kolme: dpi, dpi ja dpi. Den printer ca. Roland Tarraleikkurit Graphtec Tarraleikkurit. Oikean tarrakoon käyttäminen vähentää hävikkiä, etenkin kun tarratulostin leikkuri kuvio on tarkoitus leikata irti saksilla.

LAITTEET – Tarraleikkurit | Lamtekno Oy

Uusi Zebra ZT, teollinen tarratulostin, värikosketusnäyttö. Ei auta vaikka kokeilin eri WLAN kaistoja yms.. Copyright © Pakkaustarrat. Lisätty ostoskoriin. Rakennettu ammattilaisille ja suunniteltu yhdisteltäväksi GR2-leikkurit ovat tehokkaita, helppokäyttöisiä laitteita, jotka