Tarmo Lumilapio

Vesipumput ja uppopumput. EAN: Saatavuus: Tilapäisesti loppunut Tilapäisesti loppu elektroninen kauppa. Lumilapio teleskooppivarrella 24, Kiitos arviostasi! Kysy tuotteesta. Lumilapio SnowXpert 24,

LUMILAPIO alumiini 135 cm Tarmo

Vapaa-aika Kiekkogolf Kylmälaukut ja tarmo lumilapio Radiotoiminta-ohjattavat Lelut ja pelit Pihapelit ja liikunta Sähköpotkulaudat Uima-altaat ja tarvikkeet Varavuoteet ja peitot Katso kaikki. Tehokas, mutta hiljainen akkulumilinko helppoon lumenluontiin. Fiskars Solid lumentyönnin Lumilapio perus alumiini cm 24, Muista minut Kirjaudu sisään.

tarmo lumilapio

Voisit tykätä myös näistä:

Lisää ostoskoriin. Grillit ja savustimet. Näitä haetaan nyt:. Erittäin laadukas cm pituinen lasikuidusta valmistettu aurauskeppi Kysy tuotteesta.

wulff inderes

Lumilapio cm alumiini – Tarmo | Tavaratalo Hurrikaani

Tilaa sähköpostiisi ilmoitus kun tuotetta on jälleen saatavilla verkkokaupasta. Suosituimmat tässä tuoteryhmässä. Tehokas ja Kirjoita arvostelu. Kukkaruukut, kukkalaatikot ja amppelit. Vesipumput ja uppopumput. Kottikärryt ja autonrenkaat.

TARMO LUMILAPIO 38 CM – Keskisen Kaupankäynti

Tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan listaltamme. Materiaali: polypropeeni, polyeteeni, alumiini. Samankaltaisia tuotteita. OLE hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili. Fiskars Solid -lumilapiossa on ergonominen kahva sekä kevyt alumiinivarsi,