Targus Geolite

Pehmeät kahvat lisäävät käyttömukavuutta. Esittelyjärjestelmä Targus geolite Hintapuntari. Pääosastossa on runsaasti tilaa myös muille tavaroille. Vetoketjullinen etutasku tarvikkeille. Kestävät materiaalit ja runsas säilytystila yhdistyvät pienikokoiseen ja tyylitietoiseen muotoiluun. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Targus Geolite Essential 15.6″ -tietokonelaukku, petrooli

Geolite Essential -tietokonelaukku tarjoaa hyvän suojan laitteillesi. Tuotteen laatu. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Sinulla on vertailussa.

targus geolite

Tuote-esittelyjärjestelmä

Kevyt, ohut ja tyylikäs. Hihnan avulla kiinnität laukun kätevästi lentolaukkuun. Uusi Geolite-sarja tarjoaa nykypäivän trenditietoisille ammattilaisille laitteita suojaavan, edullisen ja trendikkään tuotesarjan. Kevyt, ohut ja tyylikäs. Irroitettava olkahihna. Ominaisuudet: Vetoketjullinen pehmustettu lokero maksimissaan Uusi Geolite-sarja tarjoaa nykypäivän trenditietoisille ammattilaisille laitteita suojaavan, edullisen ja trendikkään tuotesarjan.

stavmixer obh nordica chilli

Targus Geolite Essential (TSBGL) yrityksille | Atea eShop

Leveys mm : Korkeus mm : Irroitettava olkahihna. Takaisin sivun alkuun. Lue 5 tuotearvostelua Lue 5 tuotearvostelua. Maksa verkossa – Hae myymälästä.

Pehmustettu tietokonelokero ja virtaviivaistetut säilytystilat. Hihnan avulla kiinnität laukun kätevästi lentolaukkuun. Kysy saatavuus myymälästä. Uusi Geolite-sarja tarjoaa nykypäivän trenditietoisille ammattilaisille laitteita suojaavan, edullisen ja trendikkään tuotesarjan. Varaa ja nouda.