Targus Dock190euz

Pakkaustiedot Pakkauksen leveys 81,9 mm. Tekniset tiedot ja kuvat tarjoaa kolmas osapuoli. Targus dock190euz hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Perinteiset telakointiasemat ovat yhteensopivia vain tiettyjen laitevalmistajien ja mallien kanssa. Se on myös täydellinen valinta monitilatoimisto ympäristöihin. DOCK on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja on näin passiivisesti jäähdytetty.

Targus DOCK190EUZ

Logistiikkatiedot Määrä per tuotepakkaus 6 kpl. Julkaisupäivä Tehosta työntekoa tai vaikkapa opiskeluasi ja laajenna laitteesi tukemaan kahta ulkoista näyttöä ja lukuisia lisälaitteita. Tilaa targus dock190euz päällekkäisten liitäntöjen ansiosta. Telakan sivusta löytyy puhelimen ja tabletin lataamiseen soveltuva Universal Serial Bus-A väylä. DOCK on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja on näin passiivisesti jäähdytetty.

targus dock190euz

Tuotteen ominaisuudet

Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. Tap to zoom ×. Pakkauksen korkeus mm. Pakkaustiedot Pakkauksen leveys 81,9 mm. Tuotemerkin yhteensopivuus Mikä tahansa tuotemerkki. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Suorituskyky Tuotteen väri Musta.

siemenhelmi koru ohje

Targus Universal DV4K Docking Station (DOCKEUZ) yrityksille | Atea eShop

I-tec Accessories. Tuotenumero Brändi Targus Valm. Valikoimansa pienin telakointiasema mahtuu kompaktin kokonsa ansiosta pienillekkin pöydille ja ahtaisiin paikkoihin. Tilaa säästyy päällekkäisten liitäntöjen ansiosta. Se on targus dock190euz täydellinen valinta monitilatoimisto ympäristöihin. DOCK on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja on näin passiivisesti jäähdytetty. Paino ja painomitat Tuotteen leveys 40 mm.

Targus USB-C/Universal Serial Bus-A Universal Dual 4K (2 | Telia

I-tec Accessories. Tilaa säästyy päällekkäisten liitäntöjen ansiosta. Paino g. Sitä ei siis esimerkiksi tarvitse vaihtaa uuteen, kun laite vaihdetaan uudempaan. Telakat ja porttitoistimet.