Targus Cypress Hero

Valmistajan mukaan Cypress-malliston ominaisuuksiin kuuluvat sekä tyylikäs ja hienostunut ulkoasu että suojapehmusteet, jotka pitävät kannettavan tietokoneen turvassa. Voit muuttaa asetuksia tai katsoa lisätietoja Käyttöehdot ja evästeet. Targuksen Cypress EcoSmart -mallistoon kuuluu testirepun lisäksi 32 eri tuotetta. Aavistuksen yli kilogrammaan kohoava paino (fysiikka) ei juuri käytössä tunnu. Maksimissaan Kirjaudu nähdäksesi tuotteen hinta ja targus cypress hero. Käyttäjä saa vieläpä kierrätysmateriaalin myötä myös aavistuksen paremman mielen ja paremman omantunnon.

Targus Cypress Hero EcoSmart® 15,6″ -reppu, harmaa

Repun struktuuri on kokonaisuutena kohtuullisen järkevä. Targus myöntää targus cypress hero rajoitetun elinikäisen vaihtotakuun. Targus Cypress Hyvää Käyttömukavuus Monipuoliset ja toimivat osiot sekä taskut Kierrätysmateriaali Huonoa Väritystä voi pitää tylsänä Selkäpehmusteista hiostavuus Tiedot Targus Cypress Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Otimmekin kokeiltavaksi yhden pitkät perinteet omaavan merkin uutuusmallin. Korkeus : mm.

targus cypress hero

Hintavertailu

Tuotteen 80 euron hintaluokka on järkevä, mutta samalla hinnalla saa vaikkapa erittäin isolla päälokerolla varustetun OnePlus Travel -repun, joka tosin on noin grammaa painavampi — eikä sitä Object Linking and Embedding valmistettu kierrätysmaterialista. Maksimissaan Lisäksi repussa on kiinnitysremmi matkalaukun vetoaisaa varten, jonka ansiosta Cypress Hero EcoSmart on myös täydellinen matkakumppani. Korkeus : mm. Täyteen lentokoneen matkustamopainoon pakattuna reppu kulkee selässä mukavasti, eikä asentoa tarvitse jatkuvasti olla korjailemassa. Noblechairs esitteli Darth Vader -teemaisen pelituolin.

usb sata adapter clas ohlson

Targus Cypress Hero EcoSmart ” -reppu | Elisa Yrityksille

Olet jo tilannut Tuotetta varastossa -ilmoituksen. Pintamateriaali : Kierrätysmateriaalit. Maksimissaan Loistava valinta monipuolista reppua hakevalle, joka haluaa samalla pienentää hiilijalanjälkeään. Kirjaudu nähdäksesi tuotteen hinta ja varastotilanne. Laukun valmistukseen on käytetty 26 kierrätettyä muovipulloa ja kangas on värjätty targus cypress hero väriainein. Targuksen Cypress EcoSmart -mallistoon kuuluu testirepun lisäksi 32 eri tuotetta.

Targus Cypress Hero Backpack with EcoSmart (TBBGL) yrityksille | Atea eShop

Samoilla ulkomitoilla löytyy silti isommallakin osastolla varustettuja reppuja, mutta niissä ei vastaavasti OLE yhtä monipuolisia lisäosastoja. Käyttäjä saa vieläpä kierrätysmateriaalin myötä myös aavistuksen paremman mielen ja paremman omantunnon. Targus Cypress Hero EcoSmart 15,6″ -reppu on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Taskujen määrä : 3. Jälkimmäisessä tapauksessa sivussa sijaitseva vetoketju voisi toimia paremmin. Vetolaukun kantohihna, ylempi kantokahva, ergonomisesti suunnitellut olkahihnat. Etätöiden ja -koulujen myötä tietokoneen siirtely saattoi jäädä vähemmälle.