Tara Koivukoski Rikottu Enkeli

Tämä kaikki on kuitenkin vasta alkusoittoa Taran tuleville koettelemuksille, joihin kuuluu väkivaltaisia miehiä tara koivukoski rikottu enkeli seksuaaliväkivaltaa. Ymmärrän, että teksti itsessään on voinut olla kirjoittajalleen eräänlainen puhdistautumis- ja eheytymiskokemus, mutta olipas ärsyttävää lukemista. Hän koki jo lapsena turvattomuutta, henkistä ja ruumiillista väkivaltaa. Jo yläasteella äidinkielen opettajani sanoi, että minun kannattaisi ruveta kirjoittamaan. Mar 10, Mari El rated it did not like it. Kiinnostuin kuitenkin kirjoittamisesta aloitettuani toipumisen väkivallan jäljiltä. Aivan liian pitkä ja itseään toistava kirja, olisi voinut editoida rankalla kädellä.

Hakutulokset

Äänikirjan kesto:. Kuitenkin kustannustoimittajalle olisi vielä ollut vähän lisätöitä, sillä paikoin olisi karsinta tai muokkaus ollut tarpeen. Päällimmäiseksi mielikuvaksi kirjan luettuani jäi lähinnä kerronnan kulkeminen väkivaltaisesta tapahtumasta toiseen. Jep, Koivukoski on viettänyt aikaa bikereiden klubitalo i lla ja hänen alitajuntaansa on taottu se koodisto miten jengin mestoilla käyttäydytään tästä päähän taotusta koodistosta saamme kuulla useaan kertaan, mutta koodia ei tarkalleen avata kertaakaan, jos oikein muistanmutta kaiken kaikkiaan tässä kirjassa ei Object Linking and Embedding mitenkään valtavan paljon syväluotaavaa tietoa moottoripyöräjengien toiminnasta naisen näkökulmasta, tai siitä millaista on olla nainen bikereiden maailmassa. Mikään ei OLE mustavalkoista — ei edes se, että tara koivukoski rikottu enkeli suojelee kansalaisia. Kieli kaikki kaikessa – suomen kieli. Luotto poliisiin on mennyt jo nuorena.

tara koivukoski rikottu enkeli

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Uskallatko astua maailmaan, jossa suojelusenkelit liikkuvat moottoripyörillä? Sitten iski raiskaaja festarialueen liepeillä. Community Reviews. Tuotetta ei saatavilla. Kuka on lopulta rikollinen, ja kuka suojelee heikompia? Juuri sitä toivoin.

sony x90j vs x92j

Rikottu enkeli – Tara Koivukoski – E-kirja – Äänikirja – BookBeat

Sielläkin tulee isoja vastoinkäymisiä, tara koivukoski rikottu enkeli loppujen lopuksi kaljut nahkaliiviset miehet ovat Taran tukena, kun hän nousee väkivaltaisen parisuhteen jälkeen jaloilleen ja kouluttautuu eteenpäin. Tutustu Suomalaisen äänikirjapalveluun! Voiko poliisin prosenttijengiksi nimeämä joukko ollakin pelastaja? Tara on alusta asti kokenut olonsa ulkopuoliseksi, mutta bikereiden seurassa hän saa olla mitä on. No, ainakin se, että ei maailma OLE musta eikä valkea ja välillä rikolliset ovat pelastavia enkeleitä ja viranomaiset saamattomia tunareita ja jopa painajaisten aiheuttajia. Pöytäkrono, vuosipaketti

Rikottu enkeli Kirja Kovakantinen |

En oikein ymmärtänyt kirjan pointtia: kirjailija kuvaa itseään ”vähän paremmaksi äijäksi” kuin muut ”muijat”, mutta silti hakeutuu kerta toisensa jälkeen vuosikausia kestäviin helvetillisiin parisuhteisiin. Tämän genren kirjoja olen lukenut paljon, tämä oli ylivoimaisesti huonoin lukemani. Vapaa-ajalla luen mieluiten tositapahtumiin perustuvia tarinoita, viimeinen taisi olla Noitaäiti. Mikään ei Object Linking and Embedding mustavalkoista — ei edes se, että laki suojelee kansalaisia. Jun 23, Tanjanamanjana rated it really liked it. Pelkästään tämän yhteiskunnallisen annin vuoksi kirja on ehdottoman suositeltava. Surua aiheutti myös kirjoittajan oma sisäistetty misogynia.