Taptic Engine 6s Plus

Ensimmäisillä markkinoilla uudet tuotteet tulevat myyntiin Katso kaikki tiedot. Star Wars Jedi: Fallen Orderin jatko-osa julkistettiin viimein — huonoja uutisia monille edellisen osan faneille Kotipainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija edustaa nyt toista sukupolvea ja on nopeampi kuin koskaan aikaisemmin. Ei siitäkään huolimatta, että olen välissä vaihtanut puhelinta kolme kertaa ja tietokoneenkin kertaalleen.

iPhone 7 ensitunnelmat ja purku

Kuivissa sormissa alumiinipinta on tunnetusti liukas ja talvella paljasta ihoa vasten ikävän kylmä. Lisäksi akun kapasiteetti on pienentynyt noin sata milliampeerituntia edeltäjämallista, joka johtuu paksumman 3D Touch -näytön sekä Taptic Engine -värähdysmoottorin vaatimasta tilasta. Yhdysvalloissa niiden hinta on pysynyt ennallaan, mutta Euroopassa heikentyvä euro vaikuttaisi nostavan hintaa. Tällä kertaa ei ollut. Valmiusaikaa luvataan jopa 16 päivää, puheaikaa jopa taptic engine 6s plus tuntia, internetkäyttöä jopa 12 tuntia, HD-videotoistoa jopa 14 tuntia tai musiikkitoistoa jopa 80 tuntia.

taptic engine 6s plus

Kommentit (1)

Syynä tähän on pääosin uusi näyttötekniikka, joka tekee näyttöpaneelista huomattavasti painavamman. Mallisuojahakemus esittelee taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta — varustettu mielenkiintoisella kameraratkaisulla pe Päivitä Zoom nyt — saapuva viesti voi tuoda haittaohjelman eikä itse tarvitse tehdä mitään pe Paljastus: Uusi Samsung Galaxy A23 5G -älypuhelin tulossa pian Euroopan markkinoille pe Android-puhelin voi pian seurata kuorsaamista pe Jättimäinen yrityskauppa: Broadcom ostaa VMwaren 61 miljardilla dollarilla pe Kamerat uusissa 6s -malleissa on uusittu perusteellisesti. Katso kaikki tiedot. NFC-lähikenttäviestintä on tuettuna, mutta käyttäjä voi valitettavasti hyödyntää sitä vain Apple Pay -maksupalvelun yhteydessä.

olx toyota yaris 2019

Näin iPhone 6S eroaa iPhone 6:sta – Puhelinvertailu

Näytön ylä- ja alapuolelle jäävät kaistaleet ovat korkeudeltaan symmetriset 17 mm ja tämän kokoluokan puhelimeen keskimääräistä suuremmat. Uusi kuvaustoiminto iPhonessa on myös Live Photos. Näytti erittäin helpolta ja käytännöllisestä myös käyttää. Samalla Applella kehitys tuntuu hidastuneen. Liittimien ja näytön irroituksessa käytettiin tuttuun tapaan muovilastaa.

Testissä Apple iPhone 6s ja 6s Plus – Page 2 of 7 –

Sanottaisiinko, että teknisesti Samsungin S-sarja on ollut mainiota monen vuoden ajan, mutta tänä vuonna Samsung on onnistunut viilaamaan juuri käyttöjärjestelmää selvästi aiempaa sulavammaksi, ja näin saanut Applea kiinni. Oppo julkisti A57 4G -puhelimen virallisesti. Vahvasti pinkkiin taittava ruusukulta vetää varmasti puoleensa lukuisia naispuoleisia käyttäjiä, mutta allekirjoittaneen miehiseen makuun se ei oikein näyttänyt hyvältä. Painike osaa havaita kosketuksen myös kapasitiivisesti ilman fyysistä painallusta, jota hyödynnetään mm. Värivaihtoehtoihin on lisätty punertava rose gold, jonka ohella uudet mallit saa myös tutuissa silver-, space gray- ja gold-väreissä. Vinkit Appsit.