Tampereen Pääpoliisiasema

Ohjelma ilmoittaa, jos tarvitsee käydä poliisiasemalla. Tampere: Tampere-Seura, Hatanpään valtatie 16 Sorinkatu Tänne viittaavat tampereen pääpoliisiasema Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Aamulehti seurasi jonotusta suorassa lähetyksessä torstaina.

Tampereen poliisitalo

Onko tällaista tulossa? Tampere: Tampere-Seura, Tampereen pääpoliisiaseman edustalle muodostui torstaiaamuna jonoa heti aamusta. Tiedotamme, jos tällaisia päiviä tulee. Miten jonottajat ovat suhtautuneet tilanteeseen?

tampereen pääpoliisiasema

Navigointivalikko

English Muokkaa linkkejä. Jos ensimmäisenä tulee, pääsee ensimmäisenä palveltavaksi, ja kahdeksan jälkeen on asia hoidettu. Senaatti-kiinteistöt [1]. Palvelimme juuri lupa-asiakkaita lauantaina ja sunnuntaina 2. Poliisin lupapalvelut ovat ruuhkautuneet pahoin Pirkanmaalla.

micro hdmi 5m

Sisä-Suomen poliisilaitos Tampereen pääpoliisiasema – Tampere – Poliisi –

Tampere: Tampere-Seura, Tampereen pääpoliisiasemalla on jo pitkään ollut kovat jonot lupapalveluihin, kun monet ovat innostuneet hakemaan esimerkiksi passia tai henkilökorttia. Tampereen pääpoliisiasema Ellilä. Mitä kannattaa tehdä, jos passin tarvitsee nopeasti? Miten jonottajat ovat suhtautuneet tilanteeseen? Hatanpään valtatie 16 Sorinkatu Osa on lakkoillessa tullut jonottamaan, kun nyt on aikaa.

Sisä-Suomen poliisilaitos, Tampereen pääpoliisiasema | Löytö

Verkkohakemus on myös halvempi kuin poliisiasemalla tehty hakemus. Aamulehti seurasi jonotusta suorassa lähetyksessä torstaiaamuna. Lue lisää kirjoittajalta Tiina Ellilä. Miltä lupajonot näyttävät nyt, Tampereen pääpoliisiaseman lupapalveluiden lupaesihenkilö Tomi Sallinen? Siirry sivun pääsisältöön. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu.