Tampere Välimeren Ravintola

Maista ja ihastu! A´la carte ruokien lisäksi tarjolla päivän tarjous menu. Ota yhteyttä. Kookossuklaakakkua, paahdettua valkosuklaavaahtoa, suklaakastiketta, vaniljafudgea ja tuoreita marjoja. Lataa lisää kuvia Ja muistatteko vielä tv-sarja Reinikaisen?

Please wait while your request is being verified…

Tietoa ravintolasta Lounasaikaan varaukset sähköpostillavarauskyselyllä ja puhelimitse. Tarjoilemme erityyppiset meze-alkupalat, vartaat, kasvisruoat, merenelävät, raikkaat salaatit ja jälkiruoat. Kerää pisteet. Siivet saatavana myös vegaanisena. Yli tampere välimeren ravintola hengen varaukset pyydämme tekemään sähköpostilla osoitteeseen: info dining Teatteriravintola Tillikka on legendaarinen teatteriravintola Tampereen Teatterin rakennuksessa.

tampere välimeren ravintola

Lisää luettavaa

Ravintolassa ei Object Linking and Embedding tilaa. Oletko sinä vailla uusia haasteita? Teitä seuraajia on tullut hurja määrä nopeaan. Sulkee Table for two? Vaakon ruokalistan suosituimmat ja legendaarisimmat annokset ovat Kivimies, Parilaherkku, Makkaraperunat ja Kuuma koira. Arkisin lounasaikaan katetaan runsas buffet jälkiruokineen ja ruokajuomineen.

osram led g9 2.6 w

Makuelämyksiä Tampereen ydinkeskustassa – Dining 26 by Arto Rastas

Avoinna Aukioloaikamme:. Hämeenkatu 31, Tampere. Lisää luettavaa. Tilamme soveltuvat max. Jaettavat paellat sopivat hyvin myös illanviettoon viinien maistelun lomassa. Tervetuloa ravintolaamme! Password recovery.

One moment, please

Plevna Tampereen ainoa aito panimoravintola Plevna avasi ovensa satakunnankadulla Finlaysonin rautaportilla Viinit ovat pääosin Etelä-Euroopasta muutamaa klassikkoa lukuunottamatta. Jaettavat paellat sopivat hyvin myös illanviettoon viinien maistelun lomassa. Haluamme tuoda autenttisia annoksia ja lämpimiä makuelämyksiä Tampereen pimeneviin iltoihin, Pirilä kertoo. Tilamme soveltuvat max. Ohranjyvän läskisoosi onkin harvinaista herkkua; sitä tarjoillaan vain kerran kuussa!