Tampere Parhaat Lounaspaikat

Espanjalaishenkinen klassikkoravintola Bodega Salud tiristelee tarjolle lihaisaa grillilounasta ja kokkaa lisäksi tarjolle päivittäin vaihtuvan annoksen. Vinkit perustuvat seuraajien antamiin suosituksiin. Ja meillekin täytyy jäädä seuraavaan kertaan tarpeeksi tekemistä. Lue kaikki Tamperelaisen MMteemaiset jutut. Lounastaminen punatiiliholvien alla katkaisee päivän kiireet mukavasti, oli annoksia yksi tampere parhaat lounaspaikat useampi. Malabadi myös Hervannassa ja uutena tuttavuutena Il Posto Hervannassa!!! Panaeng curry tofulla ja tuoreilla vihanneksilla vegaaninen g.

Tampereen lounaspaikat – uutuuksia ja vanhoja suosikkeja

Ja meillekin täytyy jäädä seuraavaan kertaan tarpeeksi tekemistä. Tallipiha Tampereen keskusta ja sen välittömässä ympäristössä olevat alueet koostuivat mitä erilaisimmista kortteleista ja alueista. Kaltaiselleni korianterin vihaajalle vietnamilainen keittiö ei ehkä OLE se helpoin valinta, mutta pyydettäessä kaikki annokset on aina saanut myös ilman tampere parhaat lounaspaikat. Sivustoa on kehitetty syksystä lähtien ja sivustolla on yli ravintolan tiedot. Eli vahva suositus! Kärkikolmikosta sijalle 4 putosi Pyynikin Brewhouse. Laajennan suosituksia Tampereen naapurikuntaan Lempäälään.

tampere parhaat lounaspaikat

Lisää luettavaa

Lounasmenu koostuu ramenista, pokekulhoista ja salaateista, joskin toistaiseksi olen ehtinyt testaamaan vasta ramenia, eli japanilaista nuudelikeittoa. Eli vahva suositus! Ihania vinkkejä. Älä unohda Pyynikin munkkeja :. Ehkä löydät joukosta uuden suosikkisi?

puma smash glitter

One moment, please

Maisemaravintola Periscope n vaihtuvan lounaan tampere parhaat lounaspaikat nauttia joko ravintolan sisätiloissa tai vuodenajasta ja säästä riippuen kattoterassin puolella. Perjantain asu — yöpuku, juhla-asu ja rantalook samassa vaatteessa. Etusivu Paikalliset. Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Lisää ravintolasi palveluumme. Kävimme itse brunssilla tarjotaan annoksina. Olisin halunnut syödä koko listan!

Tampereen parhaat ravintolat + muut Tampere-vinkit – Viimeistä murua myöten

Koskikeskuksessa Los Pollos, erinomainen lounas ja myös kasvisvaihtoehto. Kahvila Amurin Helmi — söpö kahvila! Sitkon pizzat jäivät ehkä aavistuksen Il Poston pizzojen jälkeen meidän mielestä , jos nyt oikein hiuksia haljotaan, mutta siis ihan todellakin mielettömän hyvää pitsaa täälläkin! Aleksis Kiven katu 13 pikkubistro. Malesialainen ravintola Borneo on huippu, sijoittunut Trip Advisorissakin hyvin. Jätä kommentti Peruuta vastaus Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Hae Sijainti Keskusta, Tampere.