Tampere Meksikolainen Ravintola

Miksi sitten sinänsä aika simppeli meksikolainen katuruoka ei maistu samalta esimerkiksi juuri Yhdysvaltain puolella? Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi aivan Tampereen keskustan hulinassa. Ohanan tacomakuja ovat mm. We will be working this season providing food for the awesome tampere meksikolainen ravintola presented at the iconic Yo-talo La Negrita bases its concept not only on the lately so trendy ”street-food”, but also on the real popular Mexican food; that delicious and unique food we eat on the street, in the markets and every day at home.

meksikolaiset ravintolat, Tampere

Tila on tampere meksikolainen ravintola muista asiakaspaikoista, joten kokoustilassa on helppo järjestää esimerkiksi polttareita, synttärijuhlia tai kokouksia ryhmille. FI on toteutettu yhdessä Lifestyle Massamedia Oy:n ja Tampereen loistavien ravintolayhteistyökumppaniemme kanssa. Uusi Zarillo on avannut ovensa Sastamalan keskustassa, osoitteeseen Torikatu 1, Saastamala. Syö ja juo 3. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne ja halu oppia uutta. Kauppakeskus Duon parkkihallissa on ensimmäinen pysäköintitunti ilmainen.

tampere meksikolainen ravintola

AVOIMET TYÖPAIKAT

Leppälä kuitenkin toteaa, että autenttista meksikolaista ruokaa on vaikeaa saada Meksikon rajojen ulkopuolella. Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla. Tai sitten ammattikokkeina toimivilla miehillä on sen verran hyvät pestit Meksikossa, ettei heillä OLE polttavaa tarvetta muuttaa ulkomaille. Tilaa ruoat kotiin Foodoran kautta Tampereella! JavaScript seems to be disabled in your browser. Välimerellinen ravintola. Puutarhakadun Zarillon alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille.

north face toppatakki naiset

Ohana tuo meksikolaiset tacot Kauppahallin kuhinaan – (Tampere)

Bord – Tampere Keskusta. La Negrita, Mexican food. Puutarhakadun ravintolassa on kesäisin terassi tampere meksikolainen ravintola Tampereen keskustan hulinassa. Maksutavat: käteinen, korttimaksut, lounassetelit Lounasseteli, Smartum, Edenred, Easybreak, Epass Lounassopimus yrityksille Erityisruokavaliot huomioitu Take-away Tilaus ja ostaminen netistä Anniskelulupa Erillinen viinilista Palvelut ryhmille: juhlat, pikkujoulut, yms. Varaa paras Meksikolainen ravintola kaupungista Tampere. Sastamalan uudessa ravintolassa on tarjolla menun lisäksi lounasta arkisin klo sekä tietenkin tiistaisin Burgertiistain tarjoukset.

Tampereen Aleksanterinkadulle uusi ravintola – Mehicosta meksikolaista – Uutiset – Aamulehti

Mukaan ruokaa saat kaikista Zarilloista Tampereella ja Sastamalassa. Kokous tai synttärit Zarillossa? Ravintola sijaitsee legendaarisessa Tampereen Kyttälän ravintolakaupunginosassa. Ei Object Linking and Embedding välttämättä helppo verrata mitä Meksikolainen makumaailma kaupungissa Tampere tarjoaa. Sign in.