Tampere Kauneushoitola

Hiuksia suojaava turpaani sopii herkälle päänahalle, allergikoille, toipilaille ja sytostaattihoitojen aikana. Tampereen Kauneusateljé on kauneushoitola, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja terveen ihonhoitovaihtoehdon. Kauneushoitolan omistaja Krista on kouluttautunut ja kokenut erikoishoitojen tekijä. Keitä olemme? Aukioloajat ma-pe tampere kauneushoitola Rautatienkatu 12, Tampere 03 Tässä on osa ammattitaitoisesta tiimistämme. Kosmetologipalvelu sijaitsee Lähteenkadulla Tampereella.

Please wait while your request is being verified…

Ihonhoidon ammattilaisina käytössämme ovat toimivimmat ja tehokkaimmat erikoishoidot, -laitteet ja -tuotteet sekä viimeisin tieto ihonhoidon alalta. Olemme avoinna sopimuksen mukaan ja tarvittaessa myös myöhään illasta ja tampere kauneushoitola. Vuosien aikana olen erikoistunut erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja teen tiiviisti yhteistyötä lääkärien kanssa parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Our salon uses Made in 7 Heaven skin care products. Tampere kauneushoitola ohjeita sovelletaan sivustolla tapahtuvaan ajanvaraus palveluihin. Voimme esimerkiksi välittää tietosi viranomaisille, jos kansallinen turvallisuus tai rikosten selvittäminen sitä vaatii.

tampere kauneushoitola

Ajanvaraus

Voimme esimerkiksi välittää tietosi viranomaisille, jos kansallinen turvallisuus tai rikosten selvittäminen sitä vaatii. Missään tapauksessa emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin. Hoidoissa käytämme laadukkaita ja tieteellisesti tutkittuja tuotteita, joita voit ostaa kotikäyttöön ja ylläpitää niiden avulla hoitolahoitojen vaikutuksia. Ihoanalyysin avulla et tee virhehankintoja ja osaat valita ihosi kaipaamat hoidot ja hoitotuotteet kosmetologin avustuksella. The brand includes a wide range of products for different skin types and our helpful staff will always be happy to help you with any questions related to cosmetics. Hyaluronihappo on salaisuus nuorekkaaseen ja kiinteään ihoon! Our salon is located right in the center of Tampere, with good transport connections.

philips hdr10

Kauneushoitolat Tampereella |

Anniversary, graduation or other time of remembrance coming? Näitä tuloksia saavutetaan yhdistämällä tehokkaat kasvohoidot ja oikeat tuotteet kotona. Haaveiletko pidemmistä ja tuuheammista ripsistä? Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä urheiluhieronta kasvoille, kaulalle ja decolleteelle, seerumit, tehotipat tampere kauneushoitola hoitovoiteet. Tampereen Kosmetologipalvelu Kosmetologipalvelu sijaitsee Lähteenkadulla Tampereella. Tampereen Kauneusateljé Tervetuloa rentoutumaan tampere kauneushoitola hoitamaan ihoasi asiantuntevaan kauneushoitolaamme.

Tampereen Kauneushoitola

Sivusto sisältää yrityksen yleisten tietojen lisäksi tietoverkon yli pilvipalveluna tarjottavan ajanvarausjärjestelmän. In addition, you can pick up gift cards from our salon on weekdays from 10 am to 5 pm and from 10 am to 2 pm on Saturdays throughout December. Kosmetologipalvelu sijaitsee Lähteenkadulla Tampereella. Tietokonepohjainen ihoanalyysi näkee pintaa syvemmälle. Hyaluronihappo- ja botuliinipistoshoidot toteutan erittäin ammattitaitoisesti lääkärinkoulutukseni ansiosta. Tarjoamme mahdollisuuden rentoutukseen ja itsestään huolehtimiseen monien kokonaisvaltaisten hoitojen muodossa.