Tampere Illallinen

Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla. Hae matkaa ja vertaa tarjoukset! Henkilön Ravintola-kritiikit Tampere eatmanse jakama julkaisu. Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola tampere illallinen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen. Viikonloppuisin tarjolla on myös tyylikäs ja ruokaisa brunssi. Kauppakadulla Vanhan Ylioppilastalon kellarissa sijaitseva Tiiliholvi vaalii pieteetillä perinteitä, mutta on vahvasti mukana ruoka- ja viinikulttuurin muuttuessa. Erityisen hienoa ruokailusta teki illan ”emäntä”, joka kertoi elämästään sokeana ja antoi vinkkejä ruokailuun tampere illallinen.

Illallinen: Tampere

Tilaukset, jotka on tehty arkisin klo 14 mennessä, lähetetään saman päivän aikana. Täällä viihtyy treffeillä jos toisillakin! Allergiat sekä erityisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Kyseessä on ryhmätilaisuus. Lisää luettavaa. Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Periscopen annokset tampere illallinen tarkoitettu jaettaviksi.

tampere illallinen

Ravintola C

Rennosta ilmapiiristä tunnettu ravintola huomioi valikoimassaan sesongin sekä raaka-aineiden saatavuuden, ja ravintolan kokit pyrkivät hyödyntämään eri kaudet mahdollisimman monipuolisesti. Jos tuntuu, että silmissäsi vain vilisee satoja lahjaideoita, etkä osaa valita niistä sopivaa joululahjaa, älä huoli. Tilaisuus on mukavan sosiaalinen ja illalisvieraat keskustelevat luontevasti keskenään ”anonyymisti”. Puhumattakaan siitä, etten tiennyt mitä tulisin syömään! Luonnosta ja läheltä makunsa ammentavalla C:llä on kuuden ruokalajin maistelumenun lisäksi yllätysmenun tyylinen seurustelumenu. Tottakai voit! Illastamiseen on hyvä varata aikaa 4 tuntia.

samsung s20 plus panssarilasi

Illallinen pimeässä kahdelle (Tampere) | Elä – yli lahjaideaa!

Vaihtoehtoiset elämykset:. Olemme toimineet vuodesta lähtien ja meille on ensiarvoisen tärkeää olla luotettava niin asiakkaiden, kuin palveluntarjoajiemme suuntaan. Tampere-talon ravintola Tuhto on perinteistä ja paikallisuudesta ammentava, maku edellä menevä oman rahan ravintola. Pulteri tarkoittaa tamperelaisittain isohkoa kivenmurikkaa, ja ravintola sijaitseekin vanhan kivisen maitokaupan tiloissa. Ravintola tampere illallinen kunkin vuodenajan parhaat raaka-aineet, ja se käyttää mahdollisuuksien mukaan annoksissaan myös lähiruokaa.

Illallinen: Tampere |

Kategoriasta löydät monipuolisesti erilaisia elämyksiä miehelle, mutta useimmat niistä sopivat ihan kaikille sukupuoleen katsomatta. Tiiliholvissa ruoka ei valitettavasti yllä tunnelman ja tarjoilun tasolle. Kampin, Sellon ja Iso Omenan myymälämme palvelevat kauppakeskusten aukioloaikojen mukaisesti, joista saat ostettua kaikkia elämyksiä. Nämä ravintolat ovat avoinna sunnuntaisin X 25 Ravintolat Tampere. Tampere on rentojen kortteliravintoloiden ja gastrobaarien kaupunki.