Tampere Hyvinkää Juna

Riihimäki Näytä kokonainen aikataulu. Yöjuna Rovaniemeltä Turun satamaan Lautta, mukava baari ja mielenkiintoisia huomioita. Auto kuluttaa meno-paluu matkalla 25 kg hiilidioksidipäästöjä ja juna vain 0,5 kg. Unohda ruuhkaiset autotiet ja vaihtelevat ajokelit ja matkusta mukavasti ja turvallisesti junalla. Edulliset junaliput! Pasilan Asema Näytä kokonainen aikataulu.

Junalla Helsingistä Tampereelle

Päärataa pitkin Helsingin ja Tampereen tampere hyvinkää juna kulkee Suomen päärata. VR Matkalla on kaverisi junan seurannassa VR Matkalla -sovelluksessa voit seurata junasi kulkua reaaliajassa ja tutkia kätevästi junien aikatauluja — kotona tai matkalla. Eikö sinulla OLE Netti-yhteyttä? Helsingin ja Tampereen välillä kulkee Suomen päärata. R Helsinki kulkee joka päivä. Voit hyväksyä kaikki evästeet tai määrittää ne erikseen. Yksityiskohtaista tietoa ja aikatauluja.

tampere hyvinkää juna

Tietoa lipuista

Henkilöjunat kartalla -palvelu hyödyntää junien GPS-paikannusta sekä Väyläviraston kulkutietoja, jotka antavat sinulle parhaan ja ajantasaisimman tiedon junien kulusta. Lisätietoa: R -linjalla on 10 asemaa sekä tämän reitin kokonaiskesto on noin 54 minuuttia. Saunakallio Näytä kokonainen aikataulu. Siirry HSL:n Reittioppaaseen. Etsitkö HSL:n liikennealueen aikatauluja? Helsingin ja Tampereen välillä kulkee Suomen päärata. K – Helsinki-Kerava.

mercedes brabus gt 900

Tampere Hyvinkää juna-aikataulu – 1h04

Yöjuna Rovaniemeltä Turun satamaan Lautta, mukava baari ja tampere hyvinkää juna huomioita. Pidemmille reiteille on ehkä ostettava useampia lippuja. Matkustat Helsingistä Tampereelle alle kymmenellä eurolla. Kysy neuvoa foorumillamme ja saat päteviä vastauksia rautatiematkailun asiantuntijoilta. Osta junalippusi netistä. Tikkurilan Asema Näytä kokonainen aikataulu. Käytämme evästeitä rail.

Hyvinkään aseman aikataulunäyttö: saapuvat

Siirry Junalähdöt-palveluun. R lähelläni. R-junalla Helsinki on 10 asemaa alkaen asemalta Riihimäki ja päättyen asemalle Helsingin Rautatieasema. Tilastoissa käytämme Matomoa IP-nimettömyyden avulla. Suomen valtion rautateiden VR:n verkkokauppa. Eikö jokin toimi niin kuin pitäisi?