Tampax Compak Super 22

Emotion Seppälä. Emotion Liisanlehto Vaasa. Tampax Compak -tamponissa on kompakti muovinen asetin, jonka pyöristetty pää tekee asettamisesta miellyttävää. Suurimmissa kaupungeissa reaaliaikaisesti seurattavat toimitukset myös iltaisin. Palaa lahjalistaan Osta tuote.

Tampax Compak Lites 22 kpl tamponi

Luo uusi toivelista Sulje. Meikit Kasvomeikit Silmämeikit Huulimeikit Kynsilakat ja kynsienhoito Meikkisiveltimet ja -välineet Meikkipussit ja toilettilaukut. Emotion Järvenpää. Kasvomaskit ja käsidesit. Palaa kauppaan. Haapaniemenkatu Olet ostamassa digitaalista tuotetta.

tampax compak super 22

Hinta- ja tuotetiedot

Hämeenkatu Emotion Kemi. Maksa kerralla tai osissa. Lisää ostoskoriin. Luotettava suoja ohivuotoja vastaan, jotta voit tehdä mitä haluat. Tamponin imukanavat imevät nesteen ytimeen ja suojaava helma ehkäisee ohivuotoja tehokkaasti. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.

oiva toikka riihipöllö

Tamponi Tampax Compak Super 22 kpl | Tavaratalo Hurrikaani

Toimitamme vain lähetyksiä vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Toimitus kotiin. Kalusteet Sängyt ja runkopatjat Pienkalusteet. Savarinkatu 9. Luo uusi toivelista Sulje. Nouto pakettiautomaatista. Emotion Helsinki Hakaniemi.

Tampax Compak Super Tamponi 22 Kpl – Kosmetiikkakauppafi

Emotion Raisio Mylly. Varaus on peruttu. Tämä tuote lähetetään. Kodinhoito ja siivous Kodin säilytys Siivoustarvikkeet Pyykinhoito Muut kodinhoitotuotteet. Emotion Tiiriö. Emotion Ainoa. Tarkemmat tuotetiedot.