Talvityöhousut Tokmanni

Olipa kyseessä sitten työtakki, metsurin takkitehokasta näkyvyyttä tarjoavalla huomiovärillä varustettu varotakki tai huomioliivitai miellyttävää lämpöä keholle tarjoava lämpöliivinäistä jokainen on yleensä varustettu käytännöllisillä taskuilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat pienten, mutta tärkeiden esineiden helppoa saatavuutta kesken työtehtävien. Materiaali erittäin kestävää Cordura®-kangasta. Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea! Skip to Content Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Selaa talvityöhousut tokmanni.

Työvaatteet ja huomiovaatteet

Näytä vertailu. Talvityöhousut tokmanni Snickers SÄ74 Musta, joustava vyö on suunniteltu erityisesti työkäyttöön, mutta miellyttävän istuvuutensa sekä hillityn ulkonäkönsä vuoksi se soveltuu mainiosti myös vapaa-aikaan. Läpinäkyvä, tasainen pinta joissa on rullattu reuna. Kevyt, ohut, pehmeä, lämmin ja käytännöllinen. Vasaralenkki Snickers GO59 Musta, metallinen vasaranpidike. S3 luokka.

talvityöhousut tokmanni

Ota yhteyttä

PVC-muovista valmistetut käsineet. Olosi pysyy viileänä ja ihosi kuivana lämpimissäkin työolosuhteissa. Päkiän ja kantapään alla kulutusta kestävät pehmusteet. Ox-On Työkäsine 11 Recycle Comfort Erittäin tyylikkäät Helly Hansenin Chelsea Evolution Mid turvakengät, joissa Eva-välipohja takaa iskunvaimennuksen ja Helly Tech -kalvo pitää alaraajat kuivina. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin!

ted baker ottolo

Priha | verkkokauppa

Muistathan hyödyntää klubietusi! Kevyt, ohut, pehmeä, lämmin ja talvityöhousut tokmanni. Kärkkäisen laajasta valikoimasta löydät kaikki Prihan työasut. Cerva Sadehousut M Epping New. Työasusta puhuttaessa työvaatteiden ja työkenkien tai turvakenkien lisäksi keskeisessä roolissa ovat myös erilaiset henkilökohtaiset suojaimet.

Työasut | STARKin verkkokauppa

Väri sininen. Tilava XL-lesti. Jätevesiasiat ja WC:t Ilmalämpöpumput ja ilmastointikoneet Ilmanvaihto Jatkojohdot ja sähkötarvikkeet Jäteveden puhdistamot Kaapelinsuojaus Keskuspölynimurit Paloturvallisuus Kodinturva Lamput ja paristot Lattialämmitys LVI-kiristimet ja tarvikkeet Lämmittimet Kanava- ja putkieristeet Sadevesijärjestelmät ja salaojat Sulanapitokaapelit Vesijohtoputket Vesipumput Viemäröinti. Softshell-takki Raptor keltainen lk 2 97AA Kaksivärinen softshell-takki huomiovärillä ja vaakasuorilla heijastimilla. Kertakäyttöinen, puuteroitu vinyylikäsine. Cerva Sadetakki M Epping. Suojakäsine nitriili vihreä 14ZT Nitriilistä valmistettu kemikaalin kestävä käsine.