Talvirenkaiden Vaihto Kesärenkaisiin

Kuinka pitkän matkan Flat Run -renkaalla voi puhkeamisen jälkeen vielä turvallisesti ajaa? Haluamme varmistaa kesärenkaillamme kaikille autoilijoille miellyttävän ajon Suomen vaativissa kesäolosuhteissa. Valitse aihe. Hyväksy kaikki evästeet. Kun käytössä on vuodenaikaan ja olosuhteisiin sopivat autonrenkaat, joissa on talvirenkaiden vaihtaminen kesärenkaisiin riittävä urasyvyys, voit ehkäistä vesiliirron riskiä sekä lyhentää jarrutusmatkaa äkkipysähdyksissä. Sadekelillä vesiliirron riski kasvaa merkittävästi huonokuntoisilla renkailla. Esimerkiksi koodi tarkoittaa viikkoa 12 vuonna

Tarkkana kesärenkaiden vaihdon kanssa

Yhä useampi valitsee energiaa säästävän…. Kesärenkaiden vaihdon päivämäärät sekä renkaiden kulumiselle annetut aluerajat tekevät ajamisesta turvallisempaa sinulle ja muille liikenteessä. Sadekelillä vesiliirron talvirenkaiden vaihto kesärenkaisiin kasvaa merkittävästi huonokuntoisilla renkailla. Talvi venyttää kaulaansa tänä vuonna pitkälle, joten kesärenkaisiin vaihtamista ei OLE syytä kiirehtiä. Koko ajoneuvon hallinta riippuu niiden pitävyydestä. Lapin tuntureille tähyävien ei kannata lähteä matkaan kesärenkailla ja ylipäätään säätiedotuksia on syytä katsella ennen pohjoiseen lähtöä. Lämpimillä keleillä ajaminen talvirenkailla on erityisen kuluttavaa talvikeleille suunnitelluille renkaille.

talvirenkaiden vaihto kesärenkaisiin

Etsi renkaita ja vanteita

Liikenneturva muistuttaa, että renkaiden vaihdolla ei Object Linking and Embedding kiire. Muista minut. Ostoskori ei sisällä tavaroita. Lapin tuntureille tähyävien ei kannata lähteä matkaan kesärenkailla ja ylipäätään säätiedotuksia on syytä katsella ennen pohjoiseen lähtöä. Tarkista renkaiden kunto vaihdon yhteydessä Renkaat kuluvat ajan mittaan ajossa ja niiden suorituskyky heikkenee myös säilytyksessä – jos ei sitä tehdä oikeaoppisesti. Kesärenkaiden vaihto on tästä syystä enemmän kuin suositeltavaa.

pimentävä rullaverho 210cm

Vaihda kesärenkaisiin oikeaan aikaan ja tarkista niiden kunto – Liikenneturva

Auton renkaan talvirenkaiden vaihtaminen kesärenkaisiin tienpinnan välinen kosketuspinta-ala on reilun kämmenen kokoinen, sen pitävyydestä riippuu koko ajoneuvon hallinta. Vältä voimakkaita kiihdytyksiä ja jarrutuksia sekä kaahailua kaarteissa ja kadunkulmissa Huolehdi rengaspaineista. Ovatko renkaasi kelvolliset? Kun talven tullessa uutisoidaan siitä, kuinka talvi yllätti ammattiautoilijat, eivät äkilliset muutokset säässä OLE Suomen olosuhteissa poikkeuksellisia kesälläkään. Vuoden jälkeen vastuu oikeilla renkailla ajamisesta on yhä enemmän autoilijalla talvirenkaiden vaihto kesärenkaisiin ja siinä, milloin esimerkiksi talvirenkaita saa käyttää on enemmän tulkinnanvaraa. Talvirenkaita tulee käyttää maaliskuun loppuun asti, mikäli sää tai keli sitä edellyttää. Ennakoiva ajo on tulevien tilanteiden ennustamista, riskien tunnistamista ja niiden torjumista omaa toimintaa muuttamalla.

Milloin kesärenkaat? | Kesärenkaiden vaihto | Vianor – Vianor

R 16 ” R10” R12” R Kyse ei tietenkään Object Linking and Embedding ainoastaan lain oikealla puolella olemista, vaan ennenkaikkea siitä, etteivät autonrenkaat vaarantaisi itseäsi tai muita liikenteessä. Ei Object Linking and Embedding epäselvyyttä siitä, onko talvirenkaille nyt vielä käyttöä. Liikenneturva muistuttaa, että renkaiden vaihdolla ei OLE kiire. Samoin se, onko auto etu- vai takavetoinen. Henkilöauton kesärenkaat voivat kulua yllättävänkin nopeasti, jos ei huomioi tiettyjä asioita renkaan käytössä.