Talvirenkaat Testivoittaja 2020

Lakisääteinen minimiurasyvyys on talvirenkaissa 3 mm. Etsi testien paras oppaasta. Tykkää sivusta. Nokian Hakkapeliitta 9 ja Nokian Hakkapeliita 9 SUV ovat pärjänneet viime vuosien aikana hallitsevasti talvirengasvertailuissa sekä Suomessa että maailmalla. Erinomainen märkäpito ja vähäisempi vierintävastusjonka ansiosta hiljainen kitkarengas.

Tekniikan Maailma talvirengas testi 2020

Talven ensisijainen vaihtoehto on mielestämme Michelin X-Ice North 4. Renkaan ainoa huono puoli oli sen melutaso. Sanotaan, että Hankookin Husky-rengasmuotoilujen myötä renkaan pinta jäljittelee siperianhuskyn tassukuviota. Tällä tavalla pystyt aina tekemään erittäin hyviä talvirenkaat testivoittaja 2020 parhaat jalosteet alimpaan hintaan! Nokian Hakkapeliitta 10 parhaaseen hintaan. Tekniikan Maailma ja Tuulilasi vertailivat talvirenkaita tuumaisten kokoluokassa.

talvirenkaat testivoittaja 2020

Parhaat nastarenkaat 2021

Erinomaiseen pitoon ei kuitenkaan riitä, että nastoja on paljon; yhtä ratkaisevaa on niiden sijoittelu kulutuspinnassa. Renkaiden kosketuspinta maaperän kanssa toimii alustana auton tuottamien voimien, sekä auton ja sen matkustajien painon suhteen. Tehty erityisesti pohjoismaiden olosuhteisiin. Yokohama IG65 Todella hyvin renkaassa pysyvä ja pitävä nasta, erittäin hyvä jääpito. Talvi yllättää autoilijat kuten aina.

valkoinen lyhyt neuletakki

Tekniikan Maailman talvirengastesti: tuttu kärkikaksikko ja harvinaisen huono nastarengas

Vertailussa oli mukana kahdeksan nastarengasta. Continental IceContact 3 ei ennättänyt kuminastarenkaisiin liittyvien ongelmien takia vertailuun mukaan, mutta voitti edellisvuonna nastarengasvertailun. Osta sen sijaan parhaat talvirenkaat halvimpaan hintaan. Nokian Hakkapeliitta 9. Norjanmeren lumitykki kuorruttaa pohjoisen: Syyslomareissu kesärenkailla voi saada ikävän lopun. Olimme poimineet listaukseemme mukaan vain vertailujen kärkirenkaat, mutta tosiasiassa erot kolmen parhaan autonrenkaat ja muutaman seuraavan välillä ovat pieniä. Alempana tällä sivulla kerromme kuinka vain talvirenkaat testivoittaja 2020 minuutin harkinnan jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä elämäsi parhaat rengasostokset.

Parhaat talvirenkaat

Valitse kitkarenkaat, kun etsit hiljaista ajokokemusta ja ajat pääasiassa lumella tai sulilla teillä Kitkarenkaat valmistetaan nastarengasta pehmeämmästä kumiseoksesta, ja nastattomina ne tarjoavat hiljaisen ja miellyttävän ajotuntuman. Michelinin vierintävastus-teknologia parantaa polttoaineenkulutusta ja vähentää autoilun aiheuttamia CO2 -päästöjä. Hakkapeliitta 9 toimii kaikissa talviolosuhteissa todella mainiosti, ja Nokian Renkaiden patentoiman nastoitusmallin kyllä huomaa. Julkaisu mainitsee myös testin halvimman renkaan, Sunnyn tuloksen olleen lähes historiallinen. Kuorma-auton autonrenkaat. Tämä lisäksi rengas on yksi testien hiljaisimmista, mikä on mielittyvää sekä ajajalle että matkustajalle.