Talvirenkaat Pitää Vaihtaa

Nastakauden päättymisaika on sidottu…. Leijonien Sami Vatanen niitattiin sikamaisesti, ”Mörkö” Anttilalla erikoinen tanssipartneri. LähiTapiolan teettämän Arjen katsaus -kyselyn mukaan lähes joka kolmas suomalaisautoilija on tietämätön siitä, miten uusi tieliikennelaki vaikuttaa talvirenkaiden vaihtamiseen. Kesärenkaat ovat loppujen lopuksi kaikkein taloudellisin ja turvallisin rengas kesäkäyttöön. Laki muuttui, ja nyt pelottavan moni suomalainen on pihalla siitä, milloin talvirenkaat pitää vaihtaa — tiedätkö sinä? Esimerkiksi koodi tarkoittaa viikkoa 12 talvirenkaat pitää vaihtaa Hyväkuntoiset talvirenkaat, riittävä aika ja tiepalveluiden numerot ovat joulumatkan tärkeimmät varusteet.

Talvirengaspakko päättyi, mutta lunta sataa – milloin kesärenkaat pitää vaihtaa?

Mopoautolla liikenteessä. Tällä tavoin kaikki pääsevät turvallisesti perille ja vielä kotiinkin. Mercedes-Benz Certified Takuuvaihtoautot. Lisää aiheesta. Kun käytössä on vuodenaikaan ja olosuhteisiin sopivat renkaat, joissa on lisäksi riittävä urasyvyys, voit ehkäistä vesiliirron riskiä sekä lyhentää jarrutusmatkaa äkkipysähdyksissä. Jatkaako tutulla polttomoottoriautolla vai onko aika siirtyä sähköautoiluun?

talvirenkaat pitää vaihtaa

Tarvitsetko uudet talvirenkaat?

Ohjauspyörän liika kääntäminen vesiliirron aikana saattaa pidon palatessa aiheuttaa auton rajun ja äkillisen suunnanmuutoksen. Turvallisen joululiikenteen resepti syntyy autoilijan joulurauhasta, huolellisesta valmistautumisesta ja hyväkuntoisista renkaista, jotka pitävät joulujengin tiellä. Oikealle ja ymmärrettävälle rengastiedolle on tarvetta, sillä suuri osa autoilijoista ei tiedä, kuinka hyvä- tai huonokuntoisilla renkailla he ajavat. Alkuviikon rengasratsioista kerätyssä reilun 1 auton otoksessa huonorenkaisia autoilijoita oli vain 9,7 prosenttia, kun vastaava osuus toissasyksynä…. Milloin kesärenkaat siis pitää vaihtaa?

philips impress

Milloin lain mukaan saa ajaa talvirenkailla ja milloin kesärenkailla? / Nokian Autonrenkaat

Märällä sileällä jäällä renkaan pito on huonoimmillaan. Halutessasi voit jättää kesärenkaasi Vianorin rengashotelliin säilytystä varten. Nastattomia talvirenkaitahan saa käyttää kelistä riippumatta aina. Pian alkava koulujen lomakausi merkitsee tavallista vilkkaampaa talvirenkaat pitää vaihtaa. Silloin renkaassa voi olla uponneena esimerkiksi naula tai ruuvi. Paikkaussarjat toimivatkin hyvin pienemmissä rengasvaurioissa. Tshekki vai Kanada Suomen vastustajaksi?

Tiedotteet – Autonrengasliitto ry

Sekä talvi- että kesärenkaiden vaihdossa kannattaa seurata lämpötiloja. Huomaa että sääntö koskee myös ulkomailla rekisteröityjä autoja joilla ajetaan Suomessa. Talvirenkaita tulee käyttää, jos sää tai keli sitä edellyttää, marras-, joulu-, tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana. Varaa aika renkaiden vaihtoon Talvirengaspakko Talvirenkaiden käyttöä koskeva lainsäädäntö muuttui kesäkuussa Halutessasi voit jättää kesärenkaasi Vianorin rengashotelliin säilytystä varten. Autonrenkaat ja sopiva vauhti ovat edullinen henkivakuutus. Tshekki vai Kanada Suomen vastustajaksi?