Talvirengas Keskustelu

Ajoneuvot ja liikenne Varusteet ja huolto Autonrenkaat ja vanteet. Ja ihan sama ajelenko Lapissa vai täällä pääkaupunkiseudulla. Kautium sanoi:. Tai sitten pitää hankkia nelimatikki. Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä. Koska meillä?

En laita talvirenkaita

Olen ollut tyytyväinen kulumiskestävyyteen ja pitoon. Kyllä sitä pitoa on aivan riittävästi. Kitkarenkaan pito-ominaisuudet huononevat nopeammin kuin nastan iän myötä. Aloita keskustelu Hae sivustolta Kirjaudu sisään. Post by d.

talvirengas keskustelu

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Stadissa varmana pärjää muutamaa talvea lukuunottamatta vaikka kesärenkailla. Kun paino jakautuu renkaille tasaisesti, autosi massakeskipiste voidaan laskea auton korin keskelle pituussuunnassa, kun taas auton massan jakautuessa epätasaisesti, renkaat joutuvat ottamaan vastaan enemmän painetta ja luistoa. No eihän tuollaisella autolla mitään todellista ajoa edes ajata, joten kai moisen alla kitkoilla pärjää vaikka sokea pappa joka on ollut haudassa jo 20 vuotta. Post by epk » Sun Bridgestone Noranza on saatavilla sekä SUV mallisena katumaasturiin että Van-mallisena pakettiautoon.

pankin bic koodi osuuspankki

Paras talvirengas? – Yleistä autoilusta – Suomi24 Keskustelut

No kyllä ymmärsin, piti vaan vääntää rautalangasta, että ajelin pitkin Suomea ja Eurooppaa enkä autotallissa Kirjattu Ei nyt ainakaan IPadista lähetetty. Laitoin just alle Formula Icet. Kaverilla on 27 vuotta vanha Saab jolla on ajettu noin Näiden hinta nousivat jo pelkkinä renkaiden hintoina ilman asennusta yli euron, joten ne sijoittuvat ylimpään hintakategoriaan. Yleensä puhutaan aina eri vuosien talvirengas keskustelu ja eri malleista. Jos talvet jatkuu täällä samankaltaisina, talvirengas keskustelu harkitsen vakavasti kyllä siirtymistä kitkoihin. Kotikaupungissani Rovaniemellä ja muutenkaan Pohjois-Suomessa ei itselleni tule kitkarenkaat mieleenkään.

Uudet/pehmeät vs. vanhat/kovettuneet talvirenkaat – Autonrenkaat ja vanteet – Suomi24 Keskustelut

En usko talveen, se on vain Eliitin salajuoni. Yleistä keskustelua. Kirjoittaja Aihe: Talvirengas keskustelu Luettu kertaa. Kokemuksesta senverran, että nastapyörä toimii paremmin pienessä kevyessä autossa, kun taas kitkapyörä sopii paremmin raskaampaan autoon. B ridgestone Noranza nastarenkaat ovat saaneet suitsutusta etenkin kiihdytysvaiheen pidosta jääpinnalla.