Talvipeite Uima Altaaseen

Laaja valikoima erilaisia uima-allaskatteita, -peitteitä ja -kattoja. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Kysy tuotteesta. Väri sininen, 6 kokoa. Talvipeitteet 4,5 m pyöreä. Ilman peitettä jätetyssä altaassa on vaara, että jää painaa läjään allalpelltiä ja talvipeite uima altaaseen sitä. Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä.

Uima-altaan katteet ja suojapeitteet

Myymme kaiken kokoisia ja muotoisia allaskattoja kolmelta eri valmistajalta. Siirrä toivelistalle. Talvipeite — Suojapeite On tärkeä käyttää talvipeitettä kun uintikausi päättyy ja alkaa pakkaset. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Pyydä tarjous ja laskemme sinulle hinnan. Talvipeitteet 5,5×3,6 m soikea Kasiallas.

talvipeite uima altaaseen

Allaskatot uima-altaaseen

Esimerkiksi Folkpoolin malliston RIB peitteet meiltä nopeasti ja edullisesti. Tämän jälkeen poistamme sähköpostiosoitteen rekisteristämme. Näitä haetaan nyt:. Verkkokaupan maksutavat:. Pyyntöäsi käsitellään. Lisää ostoskoriin. Laaja valikoima erilaisia uima-allaskatteita, -peitteitä ja -kattoja.

samsung z fold 3

Uima altaan kate & peitteet ✔️ –

Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Saatte viestin antamaanne osoitteeseen, kun arvostelunne on hyväksytty. Lamellipeitteet Lamellipeite on toisiinsa taittuvasti liitetyistä, sisäisen ilmansa vuoksi kelluvista muoviliuskoista lamelleista yhteen liitetty altaan pinnalla kelluva peite. Sulje Siirry kassalle. Talvipeite suojaa allasta lehdiltä ja muilta ilmasta tulevilta epäpuhtauksilta koko vuoden.

Talvipeitteet ja Uima-allasmuovit

Poolsafe peitettä voidaan toimittaa myös puoliautomaattisena, jolloin peite kelataan altaan päältä pois sähköisesti ja vedetään altaan päälle narun avulla. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Väri sininen, 6 kokoa. Kysy tuotteesta. Vari sininen, rullan leveys 3,5m.