Tallinna Satama Ostoskeskus

Keskus täyttyy ihmisistä erityisesti ”Osturallin” aikana — kaksi kertaa vuodessa järjestettävät alennusmyynnit ovat kuin Stockmannin Hullut päivät mielettömine tarjouksineen. Katso kuvia Vaikka Melon on liikekeskuksena valikoimiltaan suppeampi kuin monet sen naapurialueilta löytyvät paikat, paikka tarjoaa erinomaisen valikoiman ajankohtaista muotia. Näin säästät tilaa matkalaukussasi tuotteille, joita lähdit matkalta hakemaan. Aivan T1:n vieressä on perinteinen Ülemiste keskus Rääveli satama ostoskeskus kartalla ], jonka viereen pääsee raitiovaunulinjalla 4 pysäkki: Ülemiste jaam.

Ostoksilla Tallinnassa — näin valitset parhaat kohteet ja jalosteet!

Ilmainen WiFi Koko Nauticassa on ilmainen verkko, joten voit tarkistaa sähköpostisi vaikkapa jostakin kahvilastamme käsin. Nykyisin terminaalin lähimpiä liikkeitä on Nautica-ostoskeskuksen Calle. Poimi siis vinkit talteen! Osoite: Pärnu mnt. Rääveli satama ostoskeskus tiloista löytyy kohokohtina etenkin muotimyymälöitä, kaksikerroksinen, Baltian maiden suurin kirjakauppa Rahva RaamatTallinna Kaubamajan tiloja, sekä tasokkaita kahviloita. On kuitenkin hyvä muistaa, että jos tulet jostain syystä katumapäälle ja haluat palauttaa ostamasi tuotteen, se ei Suomesta käsin Object Linking and Embedding yhtä helppoa.

tallinna satama ostoskeskus

Kategoriat

Tämä m2 kokoinen kauppakeskus, joka on ollut toiminnassa vuodesta , sijaitsee aivan vanhankaupungin ytimessä, Vene ja Viru katujen kulmalla. Kristiine keskus sijaitsee hiukan kauempana keskustasta. Strategia näyttää toimineen, vaikka Tallinnan hinnat ovat edelleen muuta itä-Eurooppaa korkeammat. Viron muodin Mekkanakin tunnettu ostoskeskus sisältää yli liikettä ja 32 m² liikepinta-alaa. Kesäisin Solariksen kattoterassilla näytetään elokuvia, ja sen suojissa on myös Artis-elokuva-arkisto.

remington bkt4000 review

Ostoksilla Tallinnassa: Hyvät ostosalueet, kaupat ja hintataso

Tietoa palvelusta Mediakortti. Jotta ostosreissusi Tallinnassa olisi mahdollisimman onnistunut, valitse koriisi oikeasti tarvitsemiasi tuotteita, jotka tiedät halvemmiksi. Kristiine keskus Kahdeksas tärppi on Kristiine Keskusjosta löytyy muotiliikkeitä ja O’Learysin tapahtumakeskus. Strategia näyttää toimineen, vaikka Tallinnan hinta ovat edelleen muuta itä-Eurooppaa korkeammat. Kesäisin Tallinna satama ostoskeskus pitää avoinna katuterassia rakennuksen edustalla. Ravintoloiden suhteen Ülemistestä löytyy yhdeksän erilaisen paikan valikoima, ja tiloissa on myös erillinen lasten leikkikeskus.

YLEISTIEDOT – Nautica

Löydät liikekeskuksesta lisäksi mm. Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Oluen ja väkevien tuominen Suomeen on edelleenkin yksi tärkeimpiä syitä Tallinnan-matkalle, ja tuomalla kotiin pari laatikollista olutta tai muutaman viinapullon voi säästää edestakaisen matkalipun hinnan. Tietoa kauppakeskuksesta Nautica Nautica avasi ovensa Voit ostaa lisäksi laadukasta tupakatonta nuuskaa eli nikotiinipusseja.