Tallinna Keskiaikainen Ravintola

Tarvitsemme ryhmän nimen, tilauksesta vastaavan tahon nimen, syntymäajan yrityksen nimen ja y-tunnuksenosoitteen ja yhteystiedot puhelin ja sähköpostiosoite. Rataskaevu 16 Rataskaevu 16 Vanhakaupunki Tallinnan kestoravintolasuosikki Rataskaevu 16 on pieni, viehättävä ravintola korttelin päässä Raatihuoneentorilta. Rääveli keskiaikainen ravintola se ei todellakaan Object Linking and Embedding turistirysä tai edes pelkkä ravintola, vaan täydellisesti hiottu elämykset! Lisäksi tarvitsemme yhteyspuhelinnumeron matkan ajalle. Tallinna keskiaikainen ravintola paikka, realistinen keskiajan tunnelma ja auteettiset ruokalajit. Sivustolla käytetään evästeitä. Vuodesta avoinna ollut Olde Hansa perustettiin kunnioittamaan legendaarisen Hansaliiton virolaisia perinteitä, jotka ovat periytyneet alueella vuosisatojen yli.

Olde Hansa – Keskiaikainen perinneravintola Tallinnassa

Ravintolan puitteet ovat myös hurmaavat; Nop sijaitsee yli vuotta vanhassa puutalossa. Olde Hansa on kyllä mainio paikka sekä tunnelman että ruuan suhteen. Riistamackaroita Carhun. Ravintolassa näytetään jalkapallo- ja jääkiekko-otteluita suurella kankaalla sekä usean tv:n kautta ympäri ravintolaa. Juomat :.

tallinna keskiaikainen ravintola

Suositut sivut tänään

Based on reviews write soome. Olen suuri pateen ystävä, ja Olde Hansan keittiö näköjään osaa sen valmistamisen! Rakennuksen historiaan liittyy jännittävä legenda Paholaisen häistä, googlaa tai kysy paikan päällä ravintolan henkilökunnalta lisää. Etenkin viikonloppuiltaisin paikka on täynnä ja ilman pöytävarausta on turha haaveilla pöydästä. Luomuhampurilaisten lisäksi EBF tarjoaa katuruokaa ja kasvisvaihtoehtoja. Ravintolan yksi erikoisuus on se, että lasku tuodaan vanhan kirjan välissä.

ulkoiluvaatteet naiset

Top 40 parhaat Tallinnan ravintolat | Ikaalisten Matkatoimisto

Sisällä on hämärää, miltei pimeää ja kynttilöiden sekä ruuan tuoksu saavat vieraat tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Kaikki kuulemani vaikutti kuitenkin niin lupaavalta, että odotan innolla pääseväni testaamaan uutuuspaikan. Maksun maksamatta jättäminen ei OLE peruutus eli peruutus tulee aina nimenomaisesti tehdä kirjallisesti sähköpostilla. Top 3 keskiaikaiset ravintolat Katso kaikki 4 kuvaa. Rääveli vanha kaupunki. Toki tänne kannattaa suunnata vaikka ei ruokarajoitteita Tallinna keskiaikainen ravintola, sillä ruoka on erinomaista! Fotografiska noudattaa zero-waste periaatetta eli annokset on suunniteltu siten, että käytettyjä raaka-aineita ei päädy roskakoriin.

Olde Hansa: turistihumpuukia vai todellinen helmi?

Sivustolla käytetään evästeitä. Kokeile ainakin Mother Trucker -burgeria. Hintatasokin on kohtuullinen sijaintiin nähden. Lämminhenkinen sisustus hurmaa halkopinoilla, kirjahyllyillä ja kattomaalauksilla. Ravintola tarjoaa laadukasta ruokaa suhteellisen kohtuuhintaisesti. Talon olutta voi ostaa pulloissa myös mukaan! Varsinaiseen illallistamiseen ei ehkä paras mahdollinen paikka, mutta ehdottomasti kannattaa pistäytyä pikkupurtavalle.