Talli Mikkeli Lounas

Jaa kokemuksesi tuhansien käyttäjien kanssa! Yritys työllistää paikallisia ja lähialueen asukkaita. Kokous Kuitulassa Edustustason kokoustila ja viihtyisä saunaosasto erilaisiin tilaisuuksiin. Liity nyt! Joutsenmerkityn ravintolan koko toiminta on ympäristömyötäistä.

Ravintola Talli

Henkilökunnalle on selkeät ohjeet jätteiden lajittelusta. Tallissa on kaksi kokoustilaa asiakkaidensa käyttöön. Palvelu on vain jäsenille. Talli on mukana Portaikot luomuun -ohjelmassa tasolla 4. Vastaa ja vaikuta — Ravintola DeXin asiakastyytyväisyyskysely on avoinna!

talli mikkeli lounas

Maanantai, 30/05

Joutsenmerkityn ravintolan koko toiminta on ympäristömyötäistä. Kolme erilaista tilaa, maistuvat tarjoilut ja rauhallinen sijainti. Lähetä kuvat. Yritys käyttää reilun kaupan tuotteita. Evästeitä käytetään tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen.

mon guerlain 100

Ravintola Talli – Ravintolat

Katso Käyttöehdot. Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu? Marttilan Talli on keskustassa toimiva ravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Puskantie 38, Seinäjoki. Listasimme Seinäjoen parhaat lounaat — pöytiin tarjoiltuna a la carte annokset, perinteiset buffetlounaat noutopöydästä ja kasvisruokapaikat. Olemme saavutettavissa esteettömästi.

Tallin lounaslista – Ravintolat

Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Äitienpäivä Ravintola Tallissa 8. Ravintola Talli sijaitsee nimensä mukaisesti entisessä hevostallissa, joka on uudistettu viihtyisäksi ravintolaksi vuonna Marian Talli tarjoaa herkullista gluteenitonta vaihtoehtoa lounaaksi. Yrityksessä on saatavilla tietoa läheisistä luontokohteista ja -poluista.