Takki Miesten

Valitse saatavuus myymälästä x. Luhta Heikka ulkoilupusero Twister takki Brandit Välikausitakki. Emotion Lempäälä Ideapark. Kauden suosikit. Sekä paljon muutakin.

Miesten takkeja moneen eri makuun

Syksyyn ja kevääseen parhaiten sopiva takki ulottuu lantiolle ja se on riittävän tilava salliakseen vartalosi vapaan liikkeen. Värit 5. Takki miesten Bailey Poly Stretch -takki. Lue lisää. Palaa lahjalistaan. Ne voidaan jaotella karkeasti kuoritakkeihin, parkatakkeihin, softshell-takkeihin ja fleecetakkeihin. Aloita varauksen peruminen antamalla sähköpostiosoitteesi.

takki miesten

Miesten takit ― oikea malli omaan tyyliisi

Pahoittelut, mutta hakuasi vastaavia tuloksia ei löytynyt. Selected Homme Iconic nahkatakki , HUGO Lokis nahkatakki , Miesten takeissa on klassiset leikkaukset ja kattava kokovalikoima. Ulkoilutakin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat veden- ja tuulenpitävyys sekä hengittävyys. Sokos Kajaani.

marimekko lepatus mekko

Takit – MIEHET – Halonen Muoti

Tikkitakki taas tuo asuun käytännöllistä fiilistä. Sokos Mikkeli. Korkealaatuisten materiaalien ja lämmönpitävyyden lisäksi tärkeitä ominaisuuksia ovat takin kosteudenkestävyys ja hengittävät sisämateriaalit. Käytä verkkokauppamme käteviä hakusuodattimia ja etsi niiden avulla juuret sinulle sopiva takki esimerkiksi materiaalin, koon, värin tai hinnan perusteella. Canada Goose Crofton Hoody -untuvatakki. Makia Doghill-takki. Miesten kosmetiikka Takki miesten kasvojenhoito Miesten vartalonhoito Parranajo.

Miesten takit | JACK & JONES

Miesten takkien värimaailma on useimmiten neutraali. Vuori ei saa olla liian paksu, mutta kevyestä toppauksesta ja kosteuden kestävyydestä ei Object Linking and Embedding minkäänlaista haittaa, päinvastoin. Miesten takkeja syksyyn ja kevääseen Kovien pakkasten ja kesäisten helleaaltojen lisäksi on tässä maassa totuttava alati vaihtuviin keleihin. Kevyet takit miehille kesäksi Vaikka lämpötilat saattavat kohota kesäpäivinä hyvinkin korkealle, ovat illat ja yöt usein viileitä. Erityisesti aktiiviselle, ulkoilusta pitävälle miehelle löytyy laaja valikoima ulkoilutakkeja talveen,.