Takki Ilman Huppua

Käytännöllisenä takkina siinä on usein käteviä taskuja ja hyödyllinen huppu. Miltä kuulostaisi ulkoiluhenkinen parka kimaltelevilla paljettiperhosilla? Takki ilman huppua sininen denim on varma suosikki, lisäksi farkkukangas taipuu moniin muihinkin väreihin, kuten valkoiseen, beigeen ja mustaan. Takissa on myös irroitettava huppu. Täällä tuulenpitävällä ja hengittävällä takilla viihdyt lumisessa ja jäisessä talvituulessa. Bugatti liivi.

Imatranajo naisten Softshell -takki ilman huppua

Kun päivät pitenevät ja aurinko paistattaa taivaalta, on aika vetää päälle farkkutakki. Naisten takit netistä Takki on yksi eniten käytetyimmistä naisten vaatteista. Kevään vaihtelevassa säässä, viileänä aamuna tarvitsee lämmittävän takin, mutta iltapäivällä lämpötila voikin jo nousta reilusti plussalle. Erityisesti farkkutakeista löytyy paljon takki ilman huppua ja koristeita, kuten koristekivin muotoiltuja romanttisia sydämiä tai valkoista pitsihelmaa. Hiihtotakit ja laskettelutakit Hiihtotakeissa vauhti määrittelee takin paksuuden.

takki ilman huppua

Elämää ulkona -klubi

Hiihtotakit ja laskettelutakit Hiihtotakeissa vauhti määrittelee takin paksuuden. Ekologisuutta ulkoiluun! Lue lisää Ilman muuta. Lyhyt takki sopii hyvin pitkähelmaisen neuleen tai topin ylle tai kokopitkän mekon päälle jakun tai boleron tapaan. Kevyt takki on helppo kiskaista päälle hellepäivänäkin päälle, jos tuuli sattuisi yllättämään. Cap Horn New Bono -paita.

stockmann hajuvedet miehet

Imatranajo naisten Softshell -takki ilman huppua – IMATRANAJO – Teamfactory

Pitkä takki on peittävämpi ja kätkee enemmän asua alleen. Lue lisää. Neljään suuntaan joustava vaatekappale sallii täyden liikkumavapauden, ja kangas myös hengittää ja säätelee hyvin kosteutta. Takki on yksi eniten käytetyimmistä naisten vaatteista. Erityisesti farkkutakeista löytyy paljon brodeerauksia ja koristeita, takki ilman huppua koristekivin muotoiltuja romanttisia sydämiä tai valkoista pitsihelmaa.

Miesten urheilutakit | verkkokauppa

Pitkä trenssi tai muu kevättakki suojaa reippaalta aamutuulelta ja lämpimään lounasaikaan takin voi jättää rennosti auki. Puhdista nahkatakki kevyesti kostutetulla rätillä ja hiero sen jälkeen nahkavaatteille tarkoitettua hoitorasvaa kauttaaltaan takin pintaan. Klingeliltä löydät kevyet kevättakit, kuten pitkät ja lyhyet tikkitakit, ulkoiluliivit, farkkurotsit sekä aina yhtä muodikkaat nahka- ja keinonahkatakit. Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Haluatko varmasti poistaa tämän tuotteen ostoskoristasi? Kesäasuun yhdistää mielellään kevyen farkkutakin tai ohuen neuleliivin.