Takin Kyllästäminen

Henkarin sijaan takin voi sälyttää takin kyllästäminen ilmavasti laatikkoon taiteltuna. Huuhteluaineiden käyttö ei OLE välttämätöntä. Takki pysyy parempana, kun säilytät sen henkarissa, joka on tukeva ja levenee olkapäiden kohdalta. Vinkit lasten kanssa retkeilyyn Imeväisikäiset mukaan retkelle? Valitse alhainen lämpötila rumpukuivaukseen. Likaiset Goretex-puvut tulee pestä valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Gore-Tex -vaatteiden pesu ja hoito – näin huolehdit kuorivaatteistasi

Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Muista lukea erityisohjeet huolellisesti tuotteen pesu- ja hoito-ohjeista. Peitto on hyvä tuulettaa raikkaaksi viikoittain. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Aurinkoisella kesäsäällä takin voi levittää aurinkoon kuivumaan, takin kyllästäminen auringon lämpöenergia kiinnittää kyllästeen kankaaseen. Puhdista pesuaineen ylijäämät pesukoneestasi. Kyllästeaineen uudelleenaktivointi Pesun jälkeen tulee pintakankaan vettä hylkivä DWR-käsittely aina uudelleenaktivoida.

takin kyllästäminen

Kuorivaatteen pesu

Säilytä untuvapeitot puhtaana kuivassa paikassa väljästi ja ilmavasti, jotta untuva pysyy kuohkeana. Pöly, lika ja vaatteeseen jäänyt hiki kuluttavat materiaaleja erittäin nopeasti – esimerkiksi vetoketjut kuluvat helposti ja lähes huomaamattomasti käyttökelvottomiksi, jos niihin on jäänyt hiekkaa tai pölyä. Huomaa, että tahranpoistossa ei saa käyttää kuumaa vettä. Vaellus- ja retkeilykenkien valinta Valitse kengät maaston, lämpötilan, olosuhteiden ja rinkan painon mukaan. Kannattaako minun valita untuva vai kuitutäytteinen makuupussi?

redmi note 8 t antutu

Peiton hoito | Familon

Kalvollisia kuorivaatteita tulee pestä riittävän usein, jotta kankaan pintaan tarttuvat lika ja rasva eivät tuki kalvoa ja estä kosteuden haihtumista. Mikäli goretex-vaate ei OLE näkyvästi likainen, takin kyllästäminen sen veden hylkivyys on heikentynyt, hoidoksi riittää kalvon kemiallisen DWR-kyllästeen uudelleenaktivointi lämmön avulla. Kysy rohkeasti neuvoa materiaalivalintoihin ja hoitoon jo kaupassa! Kalvolliset kuorivaatteet Kalvollisia kuorivaatteita tulee pestä riittävän usein, jotta kankaan pintaan tarttuvat lika ja rasva eivät tuki kalvoa ja estä kosteuden takin kyllästäminen. Kuivausmerkit ovat neliöitä: yksi poikkiviiva neliössä tarkoittaa tasokuivausta, kolme pystyviivaa kehottaa ripustamaan pyykin vettävaluvana ja yksi kaareva viiva neliön katosta sallii tuotteen kuivaamisen pyykkinarulla tai henkarissa.

Kuorivaatteiden pesu | Scandinavian Outdoor

Kuorivaatteille on olemassa myös vaatteeseen pestäviä kyllästysaineita, jotka sekoitetaan ohjeiden mukaisesti kädenlämpöiseen veteen pesusaaviin, jonne puvut laitetaan hetkeksi likoamaan. Kuorivaatteiden pesu ja hoito. Pese kuorivaate tarvittaessa, kun se on likainen. Voit tietenkin myös silittää takkia höyrysilitysraudalla, jos hoito-ohjeistot sen sallivat. Laskuvaatteiden osalta esimerkiksi kerran vuodessa tai useammin tarpeen vaatiessa. Takki pysyy parempana, kun säilytät sen henkarissa, joka on tukeva ja levenee olkapäiden kohdalta.