Take Away Lounas Turku

Lauantaina ja sunnuntaina tarjolla viikonlopun menu klo Menu 1. Juustoburger ja ranskalaiset Pekoni-cheddarleike Grillileike Falafelit ja limejoqurtti. Saatavilla myös vegaanisena. Pyydä tarjous.

Please wait while your request is being verified…

Vegaaninen leike ja. Tai jotain ihan muuta jos siltä tuntuu. Komppelin haukipuikot ja. Valitse kylkeen maalaislohkoperunat. Alla muutama esimerkkimenu, vaikka vähän rennompiin kemuihin. Alle 4- vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi, alle vuotiaat ruokailevat puoleen hintaan aikuisen seurassa.

take away lounas turku

LOUNAS ARKISIN MA- PE KLO 11–15

Ma Meidän kautta myös maistuvat herkut juhliin kuin juhliin. Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan ravintolaan voi poiketa arkisin lounaalle, kahville tai vaikkapa lasilliselle. Beyond kimchi burger. Lasagne Kantarellileike Grillileike Falafelit ja limejoqurtti. Monterey Jack -juustoa, rapeaa salaattia, tomaattia, venäläistä suolakurkkua ja gorgonzolamajoneesia.

review falken sincera sn832i

Take Away — Ravintola blanko

Juustoburger ja ranskalaiset. Hanki sopivat tapahtumatilat seminaareista synttäreihin, palavereista juhlavaan illalliseen. Ke Varaa Pöytä. Schildtin Daphne-niminen purjevene sijaitsee keskellä ravintolaa muistuttamassa unohtumattomista seikkailuista, uskollisista matkakumppaneista ja kotiinpaluun tärkeydestä.

One moment, please

Tee vaikutus vieraisiin! Uusi kesälista saatavilla!! Savustettua munakoisokeittoa L, G Wieninleike possusta, anjovista,kaprista ja sitruunaa L, saatavana G Paistettua kampelaa ja omena-kapriskastiketta L. Brooklyn Summer Ale. Lasagne Kantarellileike Grillileike Falafelit ja limejoqurtti. Katso Oivahymy-raporttimme tästä. Ma