Takaperin Luistelu

Lähde: Suomen TaitoluisteluliittoTaitoluistelun vinkkivihko yläkouluille. Tuo sisäjalka kaarteelle ja nojaa vahvasti ylävartalolla samansuuntaisesti. Pian Ransu sai seurakseen takaperin luistelu muita lajitovereita, Eno-Elmerin ja Rikun. Valitse mielestäsi sopivin vaihtoehto täyttämään tyhjä kohta ja katso, montako pistettä saat. Jarruttamista kannattaa harjoitella ensin hiljaisesta vauhdista pienellä voimalla ja lisätä vähitellen sekä vauhtia että jarrutuksen voimakkuutta. Toinen jalka liukuu sisäkaarella toisen liukuessa enemmän ulkokaarella. Takaperin luistelu Kun nämä ovat hallussa voit kokeilla sirklausta.

Tikin ja Heidin luistelukoulu osa 3: Takaperin luistelu

Ylävartalo elää potkujen mukana siten, että vastakkainen puoli työntyy potkussa hieman edemmäs. Tekniikka on muuten samanlainen, mutta potkut suuntautuvat etuviistoon. Jousta polvista, hae käsillä vauhti hieman keskivartaloa kiertäen. Luistelun uudelleenaloittaminen ei kuitenkaan koskaan Object Linking and Embedding liian myöhäistä. Kuulostaako takaperin luistelu

takaperin luistelu

Elävä arkisto

Aloita siis rauhallisesti. Laji vaatii hyvää tasapainoa, mallia lapsille näyttää taitoluistelija Annukka Hämäläinen. Erona on, että potkun jälkeen jalka tuodaan takaviistosta suoraan toisen jalan yli jäähän. Tekniikka on muuten samanlainen, mutta potkut suuntautuvat etuviistoon. Poimi parhaat asiakasomistajan edut nyt myös verkosta Kirjaudu ja katso etusi! Sisiliskojarrutuksessa toinen jalka viedään toisen taakse ja poikittain jäätä vasten painettu terä jarruttaa vauhdin. Muualla Yle.

solgul pinnasänky

Luistelun tekniikka | Yhteishyvä

Pidä massakeskipiste koko ajan liukuvalla jalalla. Sisäjalan terä ulkokaarella, ulkojalka potkaisee takaviistoon koko terällä. Jaksossa numero kaksi harjoitellaan kaatumista ja ylösnousemista. Tässä kiinnostavimmat uutiset minuutissa. Työnnä vahvasti jarrutuksessa painoa alas etuviistoon kohti jäätä polvista joustaen. Svenska Takaperin luistelu. Yle taltioi Soul Timen vahvan konserttivierailun.

Opi luistelemaan näillä ohjeilla – 7 luistelun perustekniikkaa |

Kun televisiosta kuului Johann Strauss vanhemman Radetzky-marssi posetiivilla soitettuna, lähes kaikki tiesivät, mitä se tarkoittaa. Koukista tukijalkaa, jolloin pysyt paremmin pystyssä. Siirry sen jälkeen harjoittelemaan vauhdista. Oletko elämäniloinen Ransu, viisas Eno-Elmeri vai hedonistinen Riku? Emilia Kemppi Yle Helsinki.