Takan Lasin Puhdistus Sanomalehti

Takan lasin puhdistus sanomalehti on mielestäni lisäksi naarmuttava ja lisäksi likainen toimenpide ”dipata tuhkaan ja hinkata lasia” Kokiltu on, mutta Hyvin lähtee. Lisää vastaus Tykkää Vaikkei minulla ihan noin paljon OLE vielä elämää elettynä, kyllä tässä välillä vähän mummoksi itsensä tuntee 😀 Mummot on kyl just parhaita! Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä. Cookies ja tietosuoja.

Miten saa takan luukun lasista liat pois

Kuule Klapinalle, joka et sitten viitsinyt lukea kaikkea tiedätkö minne voit tunkea takan lasin puhdistus sanomalehti neuvos? Lasin diagonaali n. Useinmiten riittää kostea paperinpala ja ”pesuaineeksi” lasissa oleminen musta hiili ja tuhkapöly. Miks ihmeessä likaisi omia käsiään tai miettisi millä aineella tai menetelmällä. Kannattaa kokeilla tuhkaa. Puhdas takka ja erityisesti puhdas piippu kuitenkin lisäävät takkanautintoa ja tulisijan käytön turvallisuutta.

takan lasin puhdistus sanomalehti

Nokeentuneet takan luukut

Hetken odotus ja pyyhkiminen paperilla. Eipä kyllä saanut edes takanlaseja puhtaaksi, patalaiska kanttura kun oli. Jaa ”Liiterin” tuolleella nokea vastaan. Kosteaan talouspaperiin vähän tuhkaa uunin pesästä ja sillä pyyhkii lasin puhtaaksi. Tai ota kastele talouspaperi ota hienoa tuhkaa takasta ja pyyhi sillä. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi.

sirui anamorphic 35mm lens

Miten saa takan luukun lasista liat pois – Avotakat ja tulisijat – Suomi24 Keskustelut

Itte käytän kaarevaan takanlasiin keraamisen liesitason ”puhdistusraappaa”. Syyt olivat märät puut ja väärä asettelu pesään. Modal title. Lopuksi likaiset paperit roskiin tai esim saunan uuniinlattian paperit takaisin lehtien keräykseen matkalla olevaan pinoon, ja lattian pyyhkäisy mopilla. Tuhkalla voi puhdistaa, se on halpaa ja kuulemma hyvää.

Millä pinttynyt noki pois takan laseista? | Lampopumput – Keskustelua lämpöpumpuista

En OLE kuitenkaan vielä löytänyt sitä täydellistä takkalasin puhdistusainetta, vaan lasi jää aina jotenkin nuhjuiseksi, joten päätin kokeilla tuhkapesua. Mökillä kun käytän usein itseni puhdistamiseen vauvojen kosteuspyyhettä ”Bambersia”, keksin kerran kokeilla sillä uunin nokista lasiluukkua ja puhdasta tuli. Jos sinusta tuntuu, että et tiedä mistä puhdistusoperaatio pitäisi aloittaa, lue vinkit alta. Kodin pintojen puhdistus sitruunahapolla — 10 vinkkiä! Tietty jos tulen saa palamaan hyvin, niin ei se nokea ja polttaa vanhankin noen pois. VesA Moderaattori Ylläpidon jäsen. Jaa keskustelu.