Taittopöytä Ikea

Kalusteet on valittava sen mukaan, mitä tilassa tehdään — myös ulkona. Kun ulkopöytä on taittopöytä ikea omalle perheelle tai vieraille, voi nauttia samaan aikaan raikkaasta ulkoilmasta että hyvästä seurasta — unohtamatta hyvää ruokaa! IKEA Family -hinta. Jalosteet Huoneet Syötä postinumero. Esitelty Instagramissa. Palaa sivun yläreunaan Jaa. Valitse sijainti.

Monitoimi- & taittopöydät

Hyödynnämme uusiutuvia materiaaleja, kuten tässä tuotteessa puuta, jotta voimme välttää fossiilisten tai uusiutumattomien raaka-aineiden käyttöä. Klaffipöytiä on käytetty vuosisatojen ajan — tietenkin tilaa säästävän muotoilun ansiosta. Taittopöytä ikea postinumero. Siksi tavoittelemme, että vuoteen mennessä kaikki käyttämämme materiaalit ovat joko kierrätettyjä tai uusiutuvia sekä tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Tutustu tarjoukseen! Toimituksen saatavuuden tarkistaminen.

taittopöytä ikea

Tuotetiedot

Tilaa 2:lle. Leveys: 73 cm. Palaa sivun yläreunaan Jaa. Kun sohva tai sänky on vaihdettava uuteen, lastulevymateriaalin voi kierrättää uusiksi tuotteiksi. Palaa sivun yläreunaan Jaa. Palaa sivun yläreunaan Jaa.

tilauskakut lahti

ÄPPLARÖ Taittopöytä, ulkokäyttöön, ruskeaksi petsattu – IKEA

Tukevuuden saavuttamiseksi ruuvit on hyvä kiristää tarvittaessa. Leveys: 73 cm Korkeus: 17 cm Pituus: 74 cm Paino: Loistava, pieneen tilaan menevä. Materiaali Mitä lastulevy on? Toimituksen saatavuuden tarkistaminen.

NORBERG Seinään kiinnitettävä klaffipöytä, valkoinen, 74×60 cm – IKEA

Jalosteet Huoneet Syötä postinumero. Pyöreitä jatkettavia ruokapöytiä on saatavilla mustana ja valkoisena. Tilaa 2:lle. Klaffi: lastulevyä, melamiinikalvoa, Muovireuna, akrylaattimaalia. Siksi tavoittelemme, että vuoteen mennessä kaikki käyttämämme materiaalit ovat joko kierrätettyjä tai uusiutuvia sekä tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.