Taiteilijoiden Nimiä

Arja Sundqvist. Mistä saisin tietää suomalaisista taiteilijoista. Tällä sivulla voit hakea taiteilijaa nimihaulla. Toiminnalliset Toiminnalliset. Ei pidä sekoittaa näyttämönimiin. Kommentoi vastausta Kommenttisi.

Taiteilijaluettelo

Paula Talvikki vill med sin konst motverka taiteilijoiden nimiä här oroväckande trenden och öppna upp för diskussion. Teheranissa syntynyt ja vuonna Kuvataideakatemiasta valmistuneen Razavin töissä yhdistyy omaelämäkerrallisuus, tarinallisuus ja yhteiskunnallisuus. Tarja Malinen. Syntymävuosi Aloitusvuosi — Lopetusvuosi. Antti Lähde kirjoittaa valon, varjon ja värin voimasta.

taiteilijoiden nimiä

Yhteenveto

Alma Jantunen. Helena Vaari. Kari Kärkiluoma. Jenni Rope. Teemu Lehmusruusu.

ticwatch e2 whatsapp

Taiteilijat | Taide rakentamisessa

Marjatta Hanhijoki. Sekä Heikkilä että Kokki osoittavat töillään filosofisen ja kirjallisen lahjakkuutensa. Hyviä painettuja luetteloita ovat mm. Antti Maasalo. Tuula Lehtinen. Kysy kirjastonhoitajalta on kirjastojen valtakunnallinen verkkotietopalvelu.

One moment, please

Timo Heino. Lisätty taiteilijoiden omakuvia, lisätty Lauri Tyrväsen nimi Poks! Hae taiteilijaa nimellä Taiteilijan nimi. Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Maalarit (taiteilijat). Jenni Rope. Vastaamme kolmen arkipäivän kuluessa.