Taika Helmiäismaali Värikartta

Varjot vaipuvat. Omaan kotiin saa halutessaan vetäytyä kuin simpukka kuoreensa. Niiden avulla luot kotiisi hetkessä herkkiä seinäpintoja ja hienostuneita yksityiskohtia, jotka elävät valaistuksen ja katseen suunnan mukaan. Mystisen tummaan väriin kosketus kullan kuninkaallista kimmellystä saa tilan näyttämään taika helmiäismaali värikartta. Seinä edessä Tunto Hieno valkoinen ja Taika Helmiäislasyyri hopea. Päälle on telattu kahteen kertaan Taika Helmiäislasyyri tuomaan hopeista kimallusta. Seinät Taika Helmiäismaali Mars.

Tikkurila Taika Helmiäismaali KM (kulta)

Seinä edessä Tunto Hieno valkoinen ja Taika Helmiäislasyyri hopea. Hopeanvärinen lasyyri. Maalaa pinta Harmony-sisustusmaalilla. Huomioithan, että Taika Stardustin kimalteet tulevat esille parhaiten kohdevalossa. Vesiohenteinen, sävytettävä akrylaattimaali, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti.

taika helmiäismaali värikartta

Vesiohenteinen, sävytettävä akrylaattimaali, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti

Maalaa pinta Harmony-sisustusmaalilla ja anna kuivua. Maalaa pinta Harmony-sisustusmaalilla. Taika Stardust kimallelasyyrit antavat pinnalle tyylikkään ja hienostuneen kimalteisen loppusilauksen. Voimme taata värin sävytarkkuuden ainoastaan Tikkurila n maaleissa. Without the most up-to-date version of your browser, you may have problems using tikkurila. Hauskat raidat syntyivät. Lisää ostoskoriin.

sony fe 24 1.4

Taika-värikartta | Tikkurila

Voimme taata värin sävytarkkuuden. Silikonihartsimaalit ja -pinnoitteet, silikaattimaalit. Pieniä ihmeitä Kuiskaus on joskus paras tehokeino, kun maailma ympärillä huutaa. Change language. Taika Helmiäismaalin ja Taika Helmiäislasyyrin hopeapohjaan.

Taika väriopas – Tikkurila

Helmiäismaali luo hopeanhohtoisia tai kullanhohtavia pintoja metallisen helmimäisen hohteen kanssa. Hopean heleyttä ja kullan lämpöä Taika helmiäismaalia on saatavana hopean ja kullan väreissä, joten seiniin, huonekaluihin tai sisustuksen yksityiskohtiin on helppo luoda hopeinen tai kultainen helmiäisviimeistely. Sileän pinnan telaaminen Taika -maalilla on haastavaa. Peittävää Taika Helmiäismaalia käytetään efektinä sisäseinissä ja kalusteissa sekä erilaisissa hohtavaa. Hauskat raidat syntyivät teippaamalla raitakohdat Harmonyn päälle ennen lasyyrin levitystä.