Tahko Mökki Poreallas

Kuopiosta 65 km koilliseen, Syvärijärvi m, yhteinen uimaranta 1. Huvilan vuokraan sisältyvät polttopuut, talous- ja WC -paperit, pesuaineet. Mobiiliversio Oma tilisi Muuta varausta netissä Asiakaspalvelun tuki Ryhdy affiliate-kumppaniksi Booking. Saunan jälkeen oli mahtavaa tahko mökki poreallas takkaan tulet ja nauttia olostaan. Kaikki hotellit, joissa on porealtaita Hotellit, joissa on porealtaita Huoneistot. Hotellin sijainti mielestämme mainio. Rinne 9 on 2,9 km:n päässä majoituspaikalta.

Mökit ja huvilat

Tahkovuorella sijaitsevan Ateljen mukavuuksia ovat terassi, maksuton WiFi ja näkymät majoituspaikan puutarhaan. Varaukset eivät voi alkaa ja päättyä samana päivänä. Mökit ja huvilat arkeen, lomaan ja juhlaan Kesämökkeily sopii jokaiseen vuodenaikaan ja Tahkon sadat erikokoiset vuokramökit mahdollistavat rennon majoittumisen niin perheen, kaveriporukoiden, sukulaisten kuin businessvieraiden kesken. Lähin rautatieasema on Siilinjärvi, josta Tahkolle pääsee helposti tahko mökki poreallas kiinteähintaisella kutsutaksilla tai linja-autolla. Lue lisää. Kokonaisuus oli loistava.

tahko mökki poreallas

Tietoa meistä

Erityisruokavaliot oli huomioitu hyvin ja pyynnöstä onnistui haaveet myös lounasbuffetissa. Tutki vaihtoehtoja ja tee suunnitelmia koko reissullesi. Sauna oli kiva, ja löylyt erinomaiset. Erityinen plussa vastaanoton ystävälliselle ja mutkattomalle palvelulle. Tahkon tarkat säätiedot sekä rinne- ja hissitiedot näet reaaliaikaisesti verkosta. Rinne 9 on 2,9 km:n päässä majoituspaikalta.

sony bluetooth kaiutin prisma

Parhaat hotellit, joissa on porealtaita alueella Tahko, Suomi |

Kirjaudu sisään jatkaaksesi. Kaksi erillistä makuuhuonetta 2 vuodetta kummassakin, makuuhuoneet sijaitsevat erillisessä osassa huvilaa, käynti näihin kuistin kautta. Henna Nuori pari. Tahkon 15 hissiä ja 24 rinnettä takaavat laskuja lomasi jokaiselle tahko mökki poreallas niin halutessasi. Rannalla sijaitsevassa majoituspaikassa on ravintola, yhteinen oleskelutila, puutarha ja ilmainen WiFi. Ostokset ja ravintolat Tahkolla on useita pieniä ruokakauppoja, joista löytyy kaikki peruselintarvikkeet.

PEIKONPESÄ, Tahkovuori – eMö – Vuokramökit ja lomakohteet

Aamiainen oli tosi hyvä ja monipuolinen. Rinne 9 on 2,9 km:n päässä majoituspaikalta. Maarit Nuori pari. Tahkovuori tunnetaan parhaiten rinnekeskuksena, jossa on sopivan helppoja sekä haastavia rinteitä kaikentasoisille laskettelijoille ja lumesta nautiskelijoille! Ainoa miinus oli todella kovat patjat sängyissä. Tarkistettuja arvioita todellisilta asiakkailta. Matkan jälkeen asiakkaat kertovat meille kokemuksistaan.