Taffel Tube

Jukka Jalonen hehkuttaa Leijonien osoittamaa sitkeyttä — ”Ei Object Linking and Embedding lasten leikkiä”. Perunalastujen ystävät ovat vaihtelunhaluisia ja arvostavat uutuuksia. Taffel tuo markkinoille alusta asti suursuosion saavuttaneet Kartanon perunalastut, jotka valmistetaan suomalaisen saariston viljavasta mullasta poimitusta perunasta. Silloin moni ahvenanmaalainen muutti Ruotsiin tai Suomen mantereelle leveämmän leivän perässä. Taistelun osapuolina olivat ahvenanmaalaiset sekä Suomen taffel tube makeiskeisari, Oy Karl Fazer Ab, joka vastasi yrityksen taffel tube perunalastujen myynnistä ja markkinoinnista.

Taffelin tarina

Taffel kehottaa kansaa taffel tube mainoksessaan. Vähänpä kukaan tiesi, että muutama vuosikymmen myöhemmin perunan käsittely olisi maakunnan tärkein elinkeino. Tshekin supertähteä hakattiin heti kuin vierasta sikaa — nämä Kanadan tylyt otteet kostautuivat. Taffelin tuotepäällikkö Johanna Tulikouran mukaan tarkoituksena onkin luoda sipsimarkkinoille lisää kilpailua. Uusi yritys oli suurin perunalastujen tuottaja koko Pohjoismaissa: se valmisti taffel tube 90 tonnia snacks-tuotteita.

taffel tube

Tuotevertailut

Prisma Kaari Kannelmäki. Snacks-tuotteita valmistava Taffel aikoo haastaa sipsimarkkinoilla suositut Pringlesit ja tuo maaliskuussa markkinoille omat versionsa tuubilastuista. Kehuttu Leijonat-pakki joutui katsomoon — Jukka Jalonen kertoo, miksi. Saaristoa ympäröivä lämmin meri antoi sille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Tanja muistuttaa, että pitää olla myös hetkiä, jolloin ottaa rennosti ja nauttii työn tuloksista. Toiset niistä jäävät tähdenlennoiksi, kuten tuubiin pakatut Taffel Tube -perunalastut.

sipulin viljely lannoitus

Tuotevertailut – Perunalastut – Syö hyvää

Tutkimus selvitti. Vuonna tehdas voittaa Orklan sisäisen kehityspalkinnon satojen muiden tehtaiden joukosta. Taistelun osapuolina olivat ahvenanmaalaiset sekä Suomen suuri makeiskeisari, Oy Karl Fazer Ab, joka vastasi yrityksen alkutaipaleella perunalastujen myynnistä ja markkinoinnista. Kartanon perunalastujen erikoisuus on poikkeuksellinen valmistustapa. Taffel tube Matsi.

Taffelin tarina –

Fazer hallinnoi myös isoa osaa firman osakepotista. Kartanon perunalastujen erikoisuus on poikkeuksellinen valmistustapa. Perunalastujen kaverit ovat vaihtelunhaluisia ja arvostavat uutuuksia. Jukka Jalonen ärähti NHL:n suuntaan — ”Täytyy olla aika onneton asiantuntija, jos ei OLE nähnyt sitä”. Taffel Tube -tuote tulee markkinoille, mutta siitä tulee tähdenlento. Taffelin sipseillä herkutellaan Ahvenanmaan ja Suomen lisäksi myös mm.