Taffel Kartanon Sipsit

Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä. Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Peruna Suomikasviöljyt auringonkukka, rapsisuola. Lisää Poista.

Taffel Kartanon Original Suolattu Perunalastu 180G

Kalat ja kalatuotteet, Munat ja munatuotteet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Taffel kartanon sipsit ja seesaminsiementuotteet, Selleri ja sellerituotteet, Sinappi ja sinappituotteet, Soijapavut ja soijapaputuotteet, Maapähkinät ja maapähkinätuotteet, Lupiini ja lupiinituotteet, Nilviäiset ja nilviäistuotteet, Äyriäiset ja äyriäistuotteet, Pähkinät ja pähkinätuotteet, Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet. Toivelista luotu. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoproteiinia. Taffel Kartanon paahdettu linssilastu kermaviili ja sipuli g. Isoauringonkukka- ja rapsiöljyssä kullankeltaisiksi paistetut ja ripauksella suolaa maustetut rustiikkiset perunalastut ovat laatutietoisen herkuttelijan valinta.

taffel kartanon sipsit

UUSI TULOKAS KARTANON-TUOTEPERHEESEEN: KARTANON PAAHDETUT!

Paahtamiseen ei käytetä lainkaan öljyä. Toivelista luotu. Luo uusi toivelista Sulje. Käyttöehdot Verkkopalvelun käyttöehdot Tilaus- ja toimitusehdot Oiva-raportit Muuta evästeasetuksia. Tuotantoon tarvittava sähköenergia saadaan saariston tuulivoimasta, eikä prosessista jää yhtään öljyä yli.

sokos hugo boss deodorant

Rouskuvan rapeat Kartanon perunalastut | Taffel

Pyyntöäsi käsitellään. Kartanon Paahdetut valmistetaan uudella tavalla. Maku laadukkaista öljyistä ja mausteista. Näitä haetaan nyt:. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta. Tuotetiedot Valmistusmaa Ravintosisältö Ominaisuudet Sisätilakartta. Prisma Kaari Kannelmäki.

Taffel Kartanon perunalastut | Taffel

Toivelista luotu. Allergeenit Voi sisältää Maito ja maitotuotteet, myös laktoosi Ei sisällä Kalat ja kalatuotteet, Munat ja munatuotteet, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Seesaminsiemenet ja seesaminsiementuotteet, Selleri ja sellerituotteet, Sinappi ja sinappituotteet, Soijapavut ja soijapaputuotteet, Maapähkinät ja maapähkinätuotteet, Lupiini ja lupiinituotteet, Nilviäiset ja nilviäistuotteet, Äyriäiset ja äyriäistuotteet, Pähkinät ja pähkinätuotteet, Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet. Your session is about to timeout due to inactivity. Tuotetiedot Valmistusmaa Ravintosisältö Ominaisuudet Sisätilakartta. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme?