Tablet Windows Pro

Tällä hetkellä tarkastelussa Surface Pro 8. Puhu asiantuntijalle. Niin kauan kuin tavaraa riittää. Tällä studiolaitteen ja tabletin yhdistelmällä voit kirjoittaa, koskettaa, piirtää ja työskennellä luonnollisemmin. Ei ehkä OLE yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Windows -tabletit

Tällä hetkellä tarkastelussa Surface Pro 8. ProSupport ja vahinkopalvelu ProSupport ja vahinkopalvelu on ihanteellinen valinta nykyajan liikkuvan työvoiman tarpeisiin, sillä ne tarjoavat tukea sekä laitteistolle että ohjelmistolle. Pysy ajan tasalla Microsoft Storen erikoistarjouksista, uusimmista tuotteista, tapahtumista ja paljosta muusta. TPM 2. Saatavilla Microsoft Storesta vain tietyissä maissa. Desktop Tablet windows pro PC:t. Tällä studiolaitteen ja tabletin yhdistelmällä voit kirjoittaa, koskettaa, piirtää ja työskennellä luonnollisemmin.

tablet windows pro

Tuotekuvaus Microsoft surface Surface Pro 12.3´´ M3-7Y30/4GB/128GB SSD Tablet

Saatavilla vain Microsoft Store -verkkokaupassa valituilla markkina-alueilla. Käytettävissä oleva tallennustila voi muuttua järjestelmäohjelmiston, päivitysten ja sovellusten käytön myötä. Tehokkain Pro, joka tarjoaa kannettavan suorituskyvyn ja tabletin joustavuuden. Microsoft pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai keskeyttää tarjoukset milloin tahansa sovellettavan lain sallimassa laajuudessa. Etusivu Tietokoneet – puhelimet – älylaitteet Pillerit Windows -pillerit.

samsung galaxy s22 ultra verkkokauppa

Windows -pillerit / – kaikki mitä tarvitset

Hyödyt myös seuraavan arkipäivän laitteenvaihdosta ja kolmannen osapuolen ohjelmistotuesta. Täydellinen valinta päivittäiseen työskentelyyn kotitehtäviin ja pelaamiseen. Intel ® Iris ® X e Graphics i5, i7. Ei Object Linking and Embedding ehkä yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Surface Pro 4 -tablet-tietokone Surface Pro 4.

Microsoft surface Surface Pro ´´ MY30/4GB/GB SSD Tablet| Techinn

TPM 2. Tätä täysin liikkuvaa Pro-laitetta voi käyttää missä tahansa ja kaikissa katselukulmissa. Se on suunniteltu hyödyntämään Windows n parhaita puolia. Määritä omasi Microsoftin tähän mennessä tehokkain Pro-malli on tehokas kannettava tietokone ja kätevä tabletti sekä kaikkea siltä väliltä. Tärkeimmät ominaisuudet Tekniset tiedot Palvelut. Surface-kynällä kirjoitat ja pyyhit luonnollisesti: Surface-kynä toimii tavallisen kynän tavoin, ja sillä voit tehdä merkintöjä jopa verkkosivuihin. Tarvitsetko apua?