Tablet Samsung A7 Lte

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Alin hinta. Samsung Knox varmistaa, että sisältösi ja tiedostosi pysyvät suojassa ulkopuolisilta.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ WiFi + 4G 32 GB, tabletti

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Pidä oma sisältösi suojattuna Samsung Knox varmistaa, että sisältösi ja tiedostosi pysyvät suojassa ulkopuolisilta. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Galaxy Tab A7:llä voi tietenkin ottaa korkealaatuisia kuvia. Lisää ostoskoriin.

tablet samsung a7 lte

Tuotetiedot

Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Suojaa tablettisi laadukkaalla suojakuorella ja -lasilla Katso valikoima. Samsung Knox varmistaa, että työasiasi ja tiedostosi pysyvät taatusti turvassa. Suuren akun ansiosta tabletin käytöstä voi nauttia pitkään latausten välillä. Katsotuimmat Tabletit alk. Takaisin sivun alkuun.

msi 24 144

Samsung Galaxy Tab A7 ” 4G 32 Gb () tabletti | elektroninen kauppa

Työntekijän OmaElisa. Tuotteen laatu. Tehokas suoritin varmistaa, että voit vaihtaa sujuvasti sovellusten välillä. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Vaikka siinä onkin suuri näyttö, sitä on helppo käyttää myös vain yhdellä kädellä.

Samsung Galaxy Tab A7 LTE | Elisa Yrityksille

Mitat ,6 x ,4 x 7,0 mm. Tuote on poistunut valikoimastamme. Samsung Kids sisältää hauskoja ja pedagogisia sovelluksia, joita voit täydentää Google Playstä ladattavilla sovelluksilla. Ohut ja tyylikkäästi muotoiltu Dolby Atmos ja AKG:n optimoima äänentoisto luovat upeita kuunteluelämyksiä Samsung Knox varmistaa, että sisältösi ja tiedostosi pysyvät suojassa ulkopuolisilta Väri: Tummanharmaa. Tyyli ja hyvinvointi.