Tablet Lenovo P10

Kategoriat ja tuotemerkit. IPS puolestaan tarkoittaa laajoja katselukulmia, joten esimerkiksi leffailtaa sohvan kulmassa voi viettää useampikin katsoja ilman, että sivusta katsottuna kuva haalenee tai ei näy kunnolla. Lisää toivelistalle Lisää tuotevertailuun Siirry tuotevertailuun. Lenovo Tab suojakotelo M10 Hd musta. Jätehuolto Jätesäiliöt Kompostointi. Helsinki Tablet lenovo p10.

Lenovo Tab P10 10.1″ 4G LTE tabletti

Sähkötarvikkeet, mittarit ja turvatuotteet Ensiapu- ja turvatuotteet Paloturvallisuus Paristot Taskulamput Arjen apuvälineet Kuumemittarit, kosteusmittarit Sähkötarvikkeet. Lahti Laune. Tablettiteline varrella Gooseneck 19 Muista minut. Lastenhuone Lasten astiat Lastenkutsut Jakkarat ja korokkeet Vaipparoskikset. Windows Xiaomi.

tablet lenovo p10

Parhaat ehdotukset

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Tilaa uutiskirje. Beckmann Dr. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Janne Laakso Julkaistu Tab P10 on loistava valinta sinulle, joka etsit kevyttä tablettia tehokkailla komponenteilla. Katso kaikki Lenovo-tuotteet.

ruizu d25

Testissä Lenovo Tab P10 – laatulaite järkihinnalla |

Kuukauden tärpit Kirjat ja lelut Kodinkoneet ja elektroniikka Urheilu ja retkeily Koti ja kodinsisustus Kasvomaskit Pukeutuminen Rakentaminen ja remontointi Piha ja puutarha. Vangitsee katseen Lepuuta silmiäsi todella erityisessä tabletissa. Tuote poistunut valikoimasta. OnePlus Samsung. Reaaliaikaisen tiedon saat olemalla yhteydessä suoraan myymälään. Tablettiteline varrella Tablet lenovo p10 19 Lisää toivomusluetteloon.

One moment, please

Raisio Mylly. Laadukas neljän kaiuttimen ääni Uppoudu syvään ja laadukkaaseen ääneen, joka tarjoaa teatterimaisen elämyksen elokuville, esityksille ja videoille. Helsinki Kaari Kannelmäki. Lahti Laune. Kuukauden digikirjakampanja. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.