Tablet Huawei Mediapad M1 8.0

Se on kivunnut nopeasti maailman neljänneksi suurimmaksi puhelinvalmistajaksi ja laajentaa aggressiivisesti myös länsimaissa. Lasten tabletti Ei. Yleiset tarvikkeet. Ei, älä tee siitä itsellesi kameraa. Vain nouto. Uusi Tili.

Huawei mediapad m1 8.0

Objektiivit ja kameralinssit. Makuasioistahan nämä, mutta tämä vedonnee enemmän itämaiseen kuin eurooppalaiseen kuluttajaan. Tuotteen syvyys 7,9 mm. Käyttöjärjestelmän versio 4. Tori Asiakkaat ostivat myös.

tablet huawei mediapad m1 8.0

Huawei mediapad m1 8.0

Sen sijaan tabletti antaa hyvää käytettävyyttä ja ajan tasalla olevia ominaisuuksia höystettynä 4g:llä. Tuotteella ei Object Linking and Embedding vielä yhtään arvostelua. Uusi Tili. Myös WiFi ja kamera löytyvät. Suoralla kaupalla, ei vaihtoja.

type c 15w

One moment, please

Verkko-ominaisuuksiin liittyy myös 4g, joka ei Object Linking and Embedding ihan itsestäänselvyys tämän hintaluokan laitteistossa. Takakameran resoluutio 5 MP. Kirkas, 8 tuuman näyttö ja selkeä android-käyttöjärjestelmä. Reititin ja mobiilitukiasema. Asiakkaan on mahdollista saada sähköpostitse kuitti ostoksesta antamalla sähköpostiosoite ennen maksun vahvistamista.

Huawei mediapad m1 suojakotelo –

Sd-kortilla tallennustila jatkuu maksimissaan 32 gigan verran. Sijainti Koko Suomi Saat uusista viesteistä halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi tai sovelluksesta puhelimeesi. Huawei MediaPad T1 8. Kosketusteknologia Multi-touch. Väri Hopea.