Tablet 10 64gb

Alin hinta. Kuva ja ääni. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Avaa turvallisesti kasvontunnistuksella. Back to school. Full HD IPS -paneeli Metallinen ja erittäin moderni tablet 10 64gb Tehokas 8-ydinsuoritin 4 Gt keskusmuisti ja 64 Gt tallennustila Helppo ja nopea sisäänkirjautuminen kasvojen tunnistuksella Usean käyttäjän tila – jokaiselle omat sovellukset, taustakuvat ym. Leveys cm :

10″ Tabletit

Tablettien uusi vertailukohta. Sormenjäljen lukija : Ei. Miksi tyytyisit tavalliseen? Ruudun halkaisija : Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Sat Mar 19 CET Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta.

tablet 10 64gb

Kauppojen tarjoukset

Katso kaikki kaupat ja hinta. Mikrofonien lukumäärä : 2. Ytimien määrä : 8. Sat Mar 05 CET Sony WHXM4, kuulokkeet.

mistä junalippuja voi ostaa

Lenovo TAB M10 Plus 10″ 4G 64GB Harmaa | Hinta alka

Tue Mar 22 CET Sat Mar 26 CET Elisa Verkkokauppa Elisa Elektroninen kauppa 7. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne.

Lenovo Tabletti M10 FHD Plus Gen2 ZA6H 64GB EMMC ´´ Harmaa| Techinn

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Wi-Fi -standardi : WiFi ac. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Kiintolevytyyppi : eMMC. Xbox Series X, pelikonsoli. Toimitusaika päivää.