Tab Samsung S5e Lte

Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Samsungin Galaxy Tab S5e on ohut ja kevyt. Jopa Tämän avulla voit helposti valvoa ja ohjata kaikkia kodin älylaitteita, mukaan lukien kolmannen osapuolen laitteet, yhdellä näytöllä. Samsungin heikkouksista on syytä mainita Samsungin digitaalinen avustaja Bixby, joka ei OLE samaa tasoa kuin Google Assistant. Wifi-versio maksaa noin euroa, lte-versio noin euroa.

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T725 64GB

Kiitos palautteestasi! Tuotteen ominaisuuksia. Valitettavasti Hintaseuranta. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Galaxy Tab S5e:n ainoa liitäntä on pohjassa oleva USB-c. Sen näytön tarkkuus on x pikseliä ja kuvasuhde

tab samsung s5e lte

Hinta- ja tuotetiedot

Neljän kaiuttimen AKG-äänentoistojärjestelmä varmistaa, että Galaxy Tab S5e toistaa suosikkimusiikkisi vivahteikkaasti ja elävästi. Samsungin Galaxy Tab S5e on ohut ja kevyt. Galaxy Tab S5e onkin Samsungin tähänastisista tableteista ohuin ja kevyin. Voit nauttia jopa 14,5 tunnin videosisällön katselusta ilman huolta akun loppumisesta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Mukavien asioiden ei tarvitse loppua kesken.

makita pensasleikkuri prisma

Samsung Galaxy Tab S5e (SM-TNZSANEE) yrityksille | Atea eShop

Parannettu tietoturva pitää tietosi turvassa, sillä käytettävissä ovat sekä kasvojentunnistus että sormenjälkien skannaus. Enemmän kuin tarpeeksi videoiden katseluun ja päivittäisten tehtävien ja sosiaalisen median seuraamiseen. Tämä tekee siitä täydellisen Netflix-suosikkielokuvien ja -sarjojen katseluun. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. Varmistaaksesi, että tablettisi on kätevä käyttää, mutta myös turvallinen aina.

Samsung Galaxy Tab S5e LTE ´´ 6GB/GB Tablet Musta| Techinn

Jotta tabletti olisi aina käyttövalmis, mukana tulee suuri 7 mAh akku. Kommentit Edellytetään. English Ohjeita. Tämän avulla voit helposti valvoa ja ohjata kaikkia kodin älylaitteita, mukaan lukien kolmannen osapuolen laitteet, yhdellä näytöllä. Alin hinta. Kolmiulotteinen Dolby Atmos surround -ääni auttaa uppoutumaan katselemaasi sisältöön.