Tab S5e T725

MyTrendyPhone on tehnyt kauppaa verkossa erittäin menestyksekkäästi yli 19 vuoden ajan. Kiitos, että luotat MyTrendyPhoneen! Oletko löytänyt sen halvemmalla? Rinnakkaissuoritin Kyllä. Ympäristön valotunnistin Kyllä.

Samsung Galaxy Tab S5e

Kasvojentunnistus Kyllä. Toisin sanoen, maksat vain yhden toimitusmaksun per tilaus, riippumatta siitä kuinka monta tuotetta tilaukseesi sisältyy. Kiitos, että luotat MyTrendyPhoneen! Wi-Fi Direct Kyllä. Ovelle-paketti Toimitusaika arkipäivää. Integroitu kortinlukija Kyllä. Videon tallennus Kyllä.

tab s5e t725

Hinta- ja tuotetiedot

Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Paino (fysiikka) g. Akun koskettimet on suunniteltu erityisesti Samsung Galaxy Tab S5e puhelimelle, mikä takaa älypuhelimen pitkäaikaisen ja turvallisen käytön. Mikrofonitulo Ei. Paino ja painomitat Tuotteen leveys mm. Etukameran resoluutio numeerinen 8 MP.

s20 fe dual

Samsung Galaxy Tab S5e – Tuotetiedot |

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toimituksesta tai jostain muusta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Takakamera Kyllä. Sisältää johdot Universal Serial Bus. YLI 8. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Galaxy Tab S5e LTE, Galaxy Tab S5e Wi-Fi Akku EB-BTABU – mAh

Paino g. Tämä sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen ja liikenteen analysointiin. Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Wi-Fi -paikannus Kyllä. Tilauksen arvo alle 50 euroa. Suojaus Sormenjälkilukija Kyllä.