Tab M10 Plus

Vaihda nykyinen tablettisi uuteen, saat reilun vaihtohyvityksen! Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Lue 4 tuotearvostelua Lue 4 tuotearvostelua. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Sopii hyvin myös lapsille Lapsitilan ansiosta tab m10 plus pienimmät voivat nauttia hauskasta ja lapsiystävällisestä sisällöstä. ALV:n ja toimituksen.

Palveluun ei saatu yhteyttä

Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Palvelu koostuu prepaid-mobiilidatapaketeista joilla datasiirtoa voi käyttää määritetyn voimassaoloajanjotta laitteesi voi muodostaa yhteyden Internetiin ”Datapaketit”. Lenovo Tab M10 Plus Päivittäin skannataan yli miljardia sovellusta, myös ne, joita et OLE vielä asentanut, tab m10 plus tietosi pysyvät suojattuina haittaohjelmilta. Lenovo Tab M10 Fhd Plus Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

tab m10 plus

Tuotetiedot

Trampoliinin turvaverkko, 3,96 m. Valinnaisen älykkään latausaseman ja Google Assistantin avulla voit hallita älykotisi laitteita. Kyseessä ei olekaan ihan tavallinen tabletti. Sopii hyvin myös lapsille Lapsitilan ansiosta perheen pienimmät voivat nauttia hauskasta ja lapsiystävällisestä sisällöstä. Näytä mallit Lisää toivomusluetteloon. Mallit Mallit. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 2.

philips d1s x-tremevision gen2

Lenovo Tab M10 Plus FHD, Harmaa | DNA

Takuu 2 Year Depot. Palvelu koostuu prepaid-mobiilidatapaketeista joilla datasiirtoa voi käyttää määritetyn voimassaoloajanjotta laitteesi tab m10 plus muodostaa yhteyden Internetiin ”Datapaketit”. Limited quantities are available. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Lisäksi laitteessa on kahdeksanytiminen MediaTek ® Helio P22T Tab -suoritin ja huippunopea WiFi-yhteys, joiden ansiosta se on täydellinen viihdetabletti sekä kotiin että matkoille.

Palveluun ei saatu yhteyttä – Elisa – Verkkokauppa

Ja kun olet tien päällä, valinnainen suojakotelo suojaa tablettisi ja toimii myös telineenä. SIM-kortin ja palvelut tarjoaa Truphone. Kaikille käyttäjille voidaan myös luoda oma tili personointia varten. Telia Finland. Valinnaisen älykkään latausaseman ja Google Assistantin avulla voit hallita älykotiasi. Valitse mieleisesti yli miljoonasta Google Play sovelluksesta.