Tab Activ 2

Tärkeää sen sijaan on laitteen vahva ulkokuori. Samsung Galaxy Tab Active 2 on 9. Lisätty vertailuun Vertaile tuotteita Max products in category reached Vertaile tuotteita Lisää vertailuun. Sisäinen tallennuskapasiteetti: 16 GB. Katso Samsung Galaxy Tab Active 2 käyttöohjeet täältä ilmaiseksi.

Samsung Galaxy Tab Active 2 käyttöohje

Samsung Galaxy Tab Active Pro käyttöohje sivua. Laitteen alareunassa on kolme painiketta: kotipainike ja sen molemmin puolin paluupainike sekä viimeksi käytetyt appsit. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita. Active2:n suojakuori tekee laitteesta erittäin kestävän. Se on ihanteellinen sellaisille aloille kuin kuljetus, valmistus, kenttähuolto ja yleinen turvallisuus. Tämä opas kuuluu luokkaan Tabletit, ja sen on arvioinut 3 tab activ 2 keskimäärin arvosanalla 9.

tab activ 2

Tuote-esittelyjärjestelmä

Toiseksi, takalevyn saa irrotettua kokonaan. Laitteessa on pieni vieraannuttava viive näytölle kirjoitettaessa, mutta lopputulos muistutti kuitenkin testaajan normaalia käsialaa. Suomi fi. Katsaus Lisää ostoskoriin Kohde on lisätty. Samsung Galaxy Tab Active 2 on Tulostinvärit hakumenettely.

msi z 490 pro

Samsung Galaxy Tab Active 2 suojakotelot

Kommentit Edellytetään. Active2:n suojakuori tekee laitteesta erittäin kestävän. Samsung Galaxy Tab Active2 sisältää puolustustason Knox-alustamme parannetuille suojauksille. Samsung Galaxy Tab S6 käyttöohje sivua. Kuorta kehystää paksu kumireunus, joka jättää näkyviin vain näytön ja liitännät. Esitä kysymyksesi täällä.

SAMSUNG Galaxy Tab Active 2 LTE/4G | Synigo

Kuorta kehystää paksu kumireunus, joka jättää näkyviin vain näytön ja liitännät. Tuotteen väri: Musta. Samsung Galaxy Tab Active Pro käyttöohje sivua. Miten korkea Samsung Galaxy Tab Active 2 on? Samsung Galaxy Tab Active 2 käyttöohje. Tämän kaupan jalosteet eivät tällä hetkellä Object Linking and Embedding saatavilla tässä maassa.