Tab A7 Lite 32gb

Halvin hinta ilman toimituskuluja. Ohuemman kehyksen ansiosta tablettiin mahtuu suurempi, 8,7″ näyttö. Päivitetty Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Hobby Hall. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 SM-T220 32GB

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Toimitusaika tarkista saatavuus. Toimitusaika 2 päivää. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Vaikka tabletissa onkin suuri näyttö, on sitä helppo käyttää vain yhdellä kädellä.

tab a7 lite 32gb

Tuotetiedot

Minun Telia. Galaxy Tab A7 Lite on luotu helppokäyttöiseksi jo suunnitteluvaiheessa. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Löydä edullisimmat hinnat. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

philips ultinon pro9000 led h7

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G | Telia

Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Vaikka tabletissa onkin suuri näyttö, on sitä helppo käyttää vain yhdellä kädellä. Alin hinta. Sisäistä muistia on 32 gigatavua, ja tallennustilaa voi laajentaa jopa 1 teratavun ulkoisella SD-kortilla myydään erikseen.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite ” WiFi 32 GB tabletti, hinta €

Toimitusaika ei tiedossa. Voit nauttia yksityisistä elokuvanäytöksistä puistossa tai pitää sarjamaratonia sängyssä. Toimitusaika 5 päivää. Vaikka tabletissa onkin suuri näyttö, on sitä helppo käyttää vain yhdellä kädellä. Voit mukauttaa pyyhkäisyjä ja helpottaa suosikkisovellustesi avaamista. Galaxy Tab A7 Lite on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.