Tab 5e Samsung

Sen näytön tarkkuus on x pikseliä ja kuvasuhde Arvostelu Miten korkea Samsung Galaxy Tab S5e on? Voit nauttia jopa 14,5 tunnin videosisällön katselusta ilman huolta akun loppumisesta. Kaikilla on oma makunsa ja pyrimmekin parhaamme mukaan tuomaan verkkokauppaamme laajan valikoiman suojakoteloita. Qualcomm Snapdragon 8-ydin.

Samsung Galaxy Tab S5e LTE 10.5´´ 6GB/128GB Tablet

Katso yhteensopivat tarvikkeet. English Ohjeita. Parannettu tietoturva pitää tietosi turvassa, sillä käytettävissä ovat sekä kasvojentunnistus että sormenjälkien automaattinen tekstinluku. Siirry Tuoteoppaat. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Saat enemmän irti suosikkisisällöstäsi.

tab 5e samsung

Tuotekuvaus Samsung Galaxy Tab S5E 6GB/128GB 10.5´´ Tablet

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tehokasta tietoturvaa juuret sinulle Galaxy Tab S5e: n kasvojentunnistus varmistaa, että vain sinä pääset käsiksi sisältöön. Luotettavat maksutavat. Yksiväriset tabletin värivaihtoehdot ovat saatavilla kultaa, mustaa ja hopeaa. Samsung Galaxy S -pillerit ovat tunnettuja parannetuista ominaisuuksista tehotabletin käyttäjille. Päivitetty Atean tarvikehaku.

prisma pyykinpesukone miele

Samsung Galaxy Tab S5e ” WiFi 64 GB tabletti

Galaxy Tab S5e kulkee mukavasti aina mukanasi. Samsung Galaxy Tab S5enäytön koko on Apple konfiguraattori. Panosta hyvään suojaan ja lisää laitteesi käyttöikää. Samsung Galaxy Tab S5e kuoret ja näytönsuojat varmistavat, että pädisi kestää arjen vauhdin ja kolhut naarmuitta.

Samsung Galaxy Tab S5e 4G 64GB | Elisa Yrityksille

Työntekijän OmaElisa. Suosittelemme etätyöhön. Jatka ostoksia. Lakon vuoksi Yritysasiakas- ja Vikapalvelumme toimivat normaalia suppeammin. Ostoskorisi on tyhjä. Kaikki käy sujuvasti etkä joudu kyllästymään. Siirry Jalosteet.