Taaperon Pelit

Kuvakkeita tökkäämällä aiheesta saa lisätietoa pienelle lapselle sopivassa muodossa. Shipping rates are 3,90 euros for orders under 60,00 euros. Ocean Swimissä sukelletaan nimensä mukaisesti pikkukalan kanssa pinnan alle, joudutaan valaan vatsaan, mureenan pelottelemaksi ja pinnalle kylpyankkojen taaperon pelit. Peli on yhdistelmä muistipeliä ja noppapeliä. Pelilaudat taaperon pelit nostalgisia ja kauniita. Minne pieni pehmopupu piiloutui? Nämä Storytoysin Eric Carlen hahmoista kehittämät appsit ovat vain aina aivan loistavia ihan pienimmille pelaajille!

Viihdykkeet lentokoneeseen: Parhaat sovellukset 2-vuotiaalle taaperolle

Kiddopia on mahtava lasten opetussovellus, jossa on kilokaupalla opettavaista ja viihdyttävää sisältöä. Värikkäät hahmot heräävät eloon ja säveltaide soi. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Voit ladata sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Brown Bear Animal Parade Androidille peli löytyy täältä: Brown Bear Animal Parade Sound Touch 2 Helppokäyttöisen Sound Touch 2 -sovelluksen avulla maailman pienet ihmeet tulevat vauvalle tai taaperon pelit tutuiksi hyvin konkreettisella tavalla. Ne ovat pääsääntöisesti pedagogisesti laadukkaita, hyviä ja erittäin tykättyjä tuotteita. Ilme ja äänimaailma. Pidämme tietenkin mukana lapselle paljon muitakin viihdykkeitä taaperon pelit.

taaperon pelit

Taaperoiden lelut ja pelit

Muutamalla sormen tökkäisyllä harmaakarhu ja muut eläimet muodostavat musikaalisen paraatin, joka huipentuu lapsen tai vanhemman itse äänittämiin eläinten ääniin. Katselukuvasovellus sopii erinomaisesti jo alle yksivuotiaalle. Eikä ihme, sillä sitä kehitetään jatkuvasti yhdessä lasten kanssa, mitä olen ymmärtänyt. Ajatus on yksinkertainen, mutta opettavaista materiaalia ja kauniita yksinkertaista animaatiota löytyy kylliksi 2-vuotiaalle. Sovellus sisältää piirrettyjä kuvia eri kategorioista. Välillä käydään hakemassa lisää hönkää ja kokoa pilvelle veden päältä, toisinaan kastellaan kukkia maan päällä. Motoristen taitojen kehityksen lisäksi puheen oppiminen alkaa olla ajankohtaista.

ram ddr4l 16gb

One moment, please

Pango Kumossa seikkailee pieni hellyyttävä pilvi, joka kulkee meren, maan ja taaperon pelit yllä. Koko junan buukkaamiselle iso suositus. Pikku Kakkosen sovellus on yksi hauskimmista ja kehittävimmistä sovelluksista, mitä olemme käyneet läpi. Puisten nuppipalapelien ja muotolaatikoiden lisäksi taaperoikäiset voivat innostua yksinkertaisista hahmottamista kehittävistä peleistä. Milla 21 tammikuun, at Olemme huomanneet, että nämä erilliset pelit ovat 2-vuotiaalle vielä vähän vaikeita. Vaikka olemme tutkineet appseja ahkerasti, vasta niiden käyttö on opettanut, mitkä toimivat hyvin taaperon pelit.

Taaperoiden lelut netistä | verkkokauppa

Puzzle toimii kuten interaktiivinen nuppipalapeli. Ainakin meidän 2-vuotias kertoi näyttävästi muutamassa sekunnissa, mikä kiinnosti ja mikä todellakaan ei. Peli on palapelityyppinen, jossa havainnoidaan muotoja ja eläinhahmoja ja palautetaan eläinvauvat takaisin perheidensä luokse. Jos et jaksa enää etsiä kiinnostavia hauskoja pelejä lapsellesi, Kiddopia on sinulle oikea ratkaisu! Puisten nuppipalapelien ja muotolaatikoiden lisäksi taaperot voivat innostua yksinkertaisista hahmottamista kehittävistä peleistä.